Zatvorím oči a predstavujem si more ,krásne azúrovo modré vždy keď to zabolí je príliv a ako bolesť opadáva je odliv....zvyčajne je strach väčší ako samotna´bolesť...každopádne nikdy nejdem s umŕtvením,proste som sviňa voči sebe
mám super zubárku, injekcie zatiaľ statočne odmietam.. a bolesť závisí od veľkosti kazu... aj keď vlani mi musela rozvŕtať už jeden "opravený" zub (predošlá zubárka to pohnojila trošku...), to som myslela, že tam vydýchnem posledný krát..
Mňa to bolieva aj s injekciou ..teda asi, lebo minulý rok to bol veľký kaz ževraj ..dnes ma na preventívke objednala na vŕtanie ...ach ale ten nie je veľký dúfam
obcas mi krci prsty na nohach ked zavrta do dacoho citliveho, ale inak pohoda... jeden zub akurat pamatam, cistil mi takymi drobnymi ihlami kanaliky a to bolo daco otrasne ani neviem preco to bolelo, ked ten zub bol mrtvy
Vrtala len raz. Bolelo to málo ale už nikdy viacej tam nejdem... Podla zubarky bol kaz nevyliecitelny a ja som ho v pohodicke vyliecil doma... Tak neviem no.
@vance nezávidím, ja chodím k zubárovi raz za dva roky a vždy mi tam vŕta, robí medzery medzi zubami, bolí a krváca to jak ďas, ale potom zas dva roky kľud a zuby ma skoro vôbec nebolia takže tých 5 minút bolesti za to stojí.
chodím zubárovi už niekoľko rokov a nikdy ma nič nebolelo, nech mi robil čokoľvek a nechápem ľudí čo sa vyhýbajú zubárovi, hneď ako ma začne bolieť zub tam idem a mám po probléme, asi mám fakt super zubára
ako kedy, podla toho ako hlboko a tak, ale vacsinou dost tiez si pytam inekciu na kazdu picovinu, ale teraz mam tolko zubov pokazenych ze by som sa nedoplatila kebyze mam pri kazdom zacvakat este aj inekciu a raz mi vyberal nervy a cakala som ze mi da inekciu a on mi to zacal vyberat bez, a ja som chytila nejaky panicky zachvat, neviem ci viac od bolesti ci skor pre to ze ked nie som napichana tak ma chyta des uz dopredu, ale proste zrazu sa mi nedalo ani dychat, lapala som po dychu a cela som sa roztriasla a vychadzali zo mna len divne zvuky tak pockal kym sa trochu ukludnim a potom mi dal inekciu, ale vyberanie nervov bolelo aj s umrtvenim. sranda, lebo napriklad trhanie ma nebolelo vobec, to som si prezila 3x a pohoda
Mňa to strašne bolí, hlavne keď som raz mala kaz skoro pri nerve. Raz na strednej škole ma rozbolel zub a jak mi vŕtala tak si všimla, že tam má ďalšie dva kontaktné kazy - no naparádu
@pisik medzi zubami (čiže keď sa ti tam na jednom spraví kaz tak je šanca, že sa ti urobí aj na druhom a ja mám veľmi natesno zuby tak u mňa to išlo rýchlo). Neviem, či sa tak správne tie kazy majú volať alebo som ja u zubárky zle počula
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Ale nejako som nikdy nemal problém u zubára (klop, klop)