bolí to keď ta bodne osa? ... pane bože niekto sa tu vo fóre sťažuje že si tu uťahujeme z ľudí, urážame ich a neviem čo všetko ... no dá sa to nerobíť keď tu chodia taký prijebanci...
sorry neuraz sa ale tetovanie je nanášanie farby pod vrstvu kože pomocou ihly... pochopiteľne že to musí bolieť,,, akurát že každého inač... sa zamyslím asi nie?
bolí... niekde viac, niekde menej.... ale dá sa to vydržať..... samozrejme každý ma prah bolesti na inej úrovni... čiže intenzita bolesti je individuálna
určite áno. ja osobne tattoo nemám, ale kamarát hej aj mamin kamarát áno. je to zásach do tela a je to pravdepodobne ako keby ťa očkovali. samozrejme zaleží kde sa nechávaš tetovať (miesto na tele). tetovanie sa robí pod niekoľko vrstiev kože a niekde je kože menej čo znamená že to boli viac- vnútorná strana rúk, stehien, rebrá a v oblasti kľúčnych kostí a krku myslím
a ešte jednu vec som zabudla. pri nazve máš "trvalé" tetovanie, ale iné tetovanie (ak sa netetuješ hennou/sprejom) nie je. ak ti niekde písali/povedali že to tetovanie nie je trvale tak klamali. existuje aj zelené tetovanie, ale to len rýchlejšie bledne a nie mizne. taktiež je v ňom veľa ťažkých kovov. takže toľko k fáme dočasné tetovanie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
sorry neuraz sa ale tetovanie je nanášanie farby pod vrstvu kože pomocou ihly... pochopiteľne že to musí bolieť,,, akurát že každého inač... sa zamyslím asi nie?
ale po 4 hodinach aj s farbenim som uz videla kus nacierno
Áno, bolí to. Ale záleží od Tvojho prahu bolesti, od miesta, kde si to dávaš, u žien urobí dosť aj to, v akej časti cyklu sa nachádzajú atď.
musím si už aj ja niečo ísť dať aby som to poriadne otestovala :ehm:
ale rozhodne ziadna hroza po case sa na tom da vypestovat slusna zavislost
ja mám na krku zozadu a na kľúčnej kosti ... nie, nebolí