Ale zo svojej skúsenosti poviem, že to väčné nútenie sa vystupovať z konfortnej zóny je pekný bullshit. Furt sa nútiť a nútiť a nútiť do výkonu... tak nás to učia od mala že... Ale pozrime sa čo sa stane z 95% ľudí ktorí idú týmto smerom...
Unavené vyčerpané osoby bez snov a fantázie.
Ja hovorím: Rob len to, čo ti ide. V čom sa cítiš pohodlne, to zveľaďuj. Každý má svoj osud a človek nesmie chcieť všetko. Inak bude trpieť.
Niečo iné je čeliť svojim strachom. Keď ťa niečo zožiera, treba sa tomu postaviť čelom. Ale to je, myslím si, niečo iné ako vystúpenie z konfortnej zóny. To je súboj s drakom.
Čo je konkrétne komfortná zóna? ...ak to, že chodiť medzi ľudí alebo zúčastňovať sa niečoho spoločenského, tak okrem pár svetlých výnimiek mi to nijako nenarušilo komfortnú zónu ...v podstate ja ani moc medzi ľudí nechodím tak či tak..
Neviem ci ma komfortnu zonu lebo furt mi je na kkt, mam skor taku zonu v ktorej prezivam trochu este a ked mam urobit co i len maly krok v zivote pre bezneho cloveka pre mna je to velky krok ako asi krok nejakeho mega brontosaura
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Unavené vyčerpané osoby bez snov a fantázie.
Ja hovorím: Rob len to, čo ti ide. V čom sa cítiš pohodlne, to zveľaďuj. Každý má svoj osud a človek nesmie chcieť všetko. Inak bude trpieť.