A mimochodom, neviete čo to za skladbu hrali v rádiu Jerevan 22. augusta 1999? Približne okolo 3:23 nad ránom, chytila ma za srdce, ale nespomínam si na názov...
@stenatko Vyrastal som s 12timi bratmi a 6 sestrami , a v zime, ked chladny studeny vietor fukal cez krabicu...... vtedy som vymyslal svoje vtipy a prisahal som, ze jedneho dna sa s nimi podelim pred tymto svetom zo vsetkymi usermi birdzu !
Ide o cest a slavu ! Tak zavri kolacovu dierku pls dakujem cenim si, ze uz nebudes zavinacovat moj nick. Nerad by som chytil pocitacovy virus iste to chapes
@milos111 chce poukazat na svoj zmysel pre perfekcionisticke intolerantne buzerovanie obycajncy ubohych fejkerov, ktori len bojuju za svoje utlacovane prava
@hluzar a veď to je jasné, čo sa mi neľúbi to nečítam, keď sa mi nechce isť po schodoch idem výťahom, také jednoduché to pochopiť! ale oni sa boja niečo napísať, lebo by sme ich mohli buzerovať, tak radšej nepíšu nič! nič nerobíš, nič nepokazíš!
@stenatko to ma netrapi , ale ak nechces, aby som komentoval kazdy tvoj blog, status , reagoval na teba v kazdej diskusii , potom vrelo odporucam nedavat mi viac o svojej existencii vediet
@hluzar Koľko krát som sa už do teba pustila, že ideš na mňa takto? Nejak ťa obťažujem? Výnimkou dneska nie. V jednej diskusii som sa vyjadrila, že sa mi to nepáči, očividne si odmietol prestať, preto som sa do teba už naozaj pustila
Kľudne mi komentuj čo len chceš, mám to vieš kde a vôbec tým nič nedosiahneš
@stenatko si inteligentne dievca , ktore vie co chce od zivota to sa mi na tebe paci. Zaroven je uplne super, aka si kruto uprimna a zdravo drza velmi obdivuhodne Vazim si, ze sa nebojis ukazat virtualnu odvahu , pouzit je prekliaty zavinac a oslovit sameho hluzara. Je to octyhodny cin malej bojovnicky. Len tak dalej.
@milos111 ved o to ide. Milion ludi sa na tom zasmeje , denne mi pride 120 tsiek , ale HLAVNA VEC, ZE @stenatko ma svoju predstavu , ktora je ta spravna, ktora je ta prava.
Ale dobre spraveny fejk bude mat vzdy vyzsiu cenu, ako ked zalozi diskusiu totalny idiot a este to mysli vazne
@stenatko nuž..každému sa zdá smiešne niečo iné...niekomu poriadny, či inteligentný humor..niekomu zas každý, zbytočne nastavený nemiestny "žart" ...a nám neostáva nič iné..iba si na to zvyknúť. pretože keby nebolo dementov..ničím by sme sa nelíšili
@peter piper novidiš akú peknú korunu si tomu nasadil, je to humorná anketa, názor môžeš mať aký chceš, pekné si vyberiem a na také ako máš ty seriem, veľa úspechov magor!
@vewe už ma obkľúčili spieva skupina karpatske chrbáty, môžeš žačať plakať!
@milos111 ale toto co tamti v tom vidieu predvadzali nie je ono...najlepsie to je v kostole za zvuku organa vtedy to ma to caro..to co ti tam stvarali to je trapnost...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
ale mne sa nezda ze toto by tam pustili?
Už ma obkľučili smrteľné stony úzkosti zahrobia...., je to vybrane z katolického spevníka a spieva sa na pohreboch!
a skonstatujem ze dalsia pesnicka uhadnuta.......
tak ako Lenin povedal učiť sa, učiť sa, učiť sa!
a nakoniec sprostí zomrieme
Ide o cest a slavu ! Tak zavri kolacovu dierku pls dakujem cenim si, ze uz nebudes zavinacovat moj nick. Nerad by som chytil pocitacovy virus iste to chapes
@hluzar Vystihol si to. Neznášam fejkerov Hej, verejne to priznávam. A? Nech už ste čo ste, fejker nefejker, ste otravní.
Kľudne mi komentuj čo len chceš, mám to vieš kde a vôbec tým nič nedosiahneš
Ale dobre spraveny fejk bude mat vzdy vyzsiu cenu, ako ked zalozi diskusiu totalny idiot a este to mysli vazne
@vewe už ma obkľúčili spieva skupina karpatske chrbáty, môžeš žačať plakať!
a samozrejme, že seriem magor zmagoreny!