Keď niekto zavolá na políciu, že je bomba na škole.......už fakt neviem čo je trápnejšie.......ešte k tomu na vysokej škole...A práve keď stojíte v rade, aby ste si potvrdli všetky somariny, čo treba...
Ja hovorím vážne, čakáme v rade na jednej nemenovanej vysokej a zrazu prihrmí upratovačka, že je bomba na škole. Potom čo sa všetci zasmejú, povie, že "nesmejte sa, už sú tu aj policajti...".Na jednej strane nás to pobavilo.....no na druhej nasralo, lebo človek by si už rád konečne od tej školy oddýchol a začal riešiť iné veci...Tak asi tak
Niektoré mozgy sú už fakt vygumované a nevedia čo už zo sebou robiť.Ale že ich tie školy lákajú to teda nechápem magori proste magori čo iné na to povedať
My sme sa s kamoškou zhodli, že zrejme sa niekto nasral na profákov....čo aj čiastočne chápem, lebo ich prístup je niekedy strašný. Myslia si, že sú bohovia a úbohí študenti iba chrústi pod ich nohami. No ale v konečnom dosledku, tym dotyčný ublížil nám a nie profákom alebo komu to už malo ublížiť...
nikomu to ublizit nemalo taketo ''zarty'' su to proste od nepamati a nikdy neprestanu lebo policia si ich nemoze dovolit podcenit z 1000 pripadov moze byt jeden pravdivy...
Marise, klasicky clovek. Proste tebe to ublizilo tak picujes jak chora vrana. Kebyze mas akurat pred skuskou na ktoru by si nebola pripravena a bala sa tak by si si pochvalovala a ty co to spravili by boli pre teba super typci a nie vygumovane mozgi.
It: Moj zlatý, je vidieť že na žiadnu výšku nechodíš, čiže o tom vieš veľké h...
Takže si choď poučovať niekam inam. Keby si tam totiž bol....alebo keby vôbec chodíš na dáku výšku, vedel by si, že také niečo sa nehodí nikomu....lebo viem, čo na to povedali tí, čo ešte majú skúšky...a väčšina by sa ich už rada zbavila a pochybujem, že je na svete dakto trhlý, kto by sa teraz nepripravil na skúšku keď už horia termíny. Tu ide o niečo celkom iné a síce to, že človeka nebaví večne cestovať hore dole, len preto, že niekomu trhlo v hlave.
OOOOO drsneee. No a cloveka nebavi pocuvat taketo dristy ake mas ty. No chuudatko, tak jeden den musis navyse cestovat. Mines par korun naviac, a zabijes par hodin. No to je strasne ? Prezijes to ty vobec ? Preboha ?
Co sa tu lutujes jak najvacsa chudera. Neboj sa velmi dobre viem ako funguje vysoka. |A predstav si ze su aj taky ludia ktory sa to nestihli naucit ani do teraz a nieco take im bodlo. No ja kleby som bol pred dolezitou skuskou, a zalezalo by na nej vela, a ohlasil by niekto bombu, tak by som bol len rad, lebo by som mal cas navyse si to zopakovat. TO nikdy neuskodi.
A ked ta nebavi cestovat tak si sa nemala jebat na vysku mimo tvojho bydliska, popripade si si mala vybavit intrak. Neposereme sa teraz seci s toho ze ty musis cestovat o jeden den navyse.
Preboha, a co ty co cestuju kazdy den do robnoty do blavi. Kamarat tam roby programatora, super plateny a ? O osmej sa mu zacina robota. o Sestej stava, ponhla jak fretka aby stihol autobus na stanicu, odtial vlak do ba, z ba na elektricku a je v robote, v nej konci o piatej, uteka na elektricku, na stanici caka neviem kolko, ide na vlak, v trnave mu nechodia v tu dobu busi tam kam chce ist (musel by cakat cca 20 - 30min) tak ide peso. Domov sa vrati nieco medzi pol siedmou a siedmou.
A musi tam ist kazdy den, 5dni v tyzdni, skoro cely rok az na par sviatkou a 20 dni dovolenky. A vies kolko je takych ako on ? A pani chuderka, co ma prazdniny cez leto, a co j aviem kolko volna, ani kazdy den do skoly nemusi tu zo seba robi chudatko najvecsie.
Tak vieš čo moj milý, lutujem ťa, teba aj iných, čo nedokážu komunikovať s inými inak než cez urážky. Som si mohla myslieť, že jeden raz napíšem do tohto fóra a ozve sa taký primitív, ktorý tvrdí, že moje problémy sú úbohé a že aké som ja chúďatko. Napísala som sem, lebo tu ešte nebola podobná téma a chcela som sa dozvedieť, čo si o takýchto somarinách myslia ľudia. No fajn, vidím aspoň, že ty to schvaľuješ. Netvrdím, že je to oborovský problém ale konieckoncov, toto fórum slúži na vyjadrenie názorov no a nechápem prečo takí ako ty, každú diskusiu znesú pod čiernu zem. Ak chceš takýmto sposobom si pohladkať svoje ego, tak fajn.....rob si to ale na úkor iných. By som si myslela, že 20 ročný chalan bude vyzretejší a ešte raz díky za tvoj názor. Už na teba nebudem plytvať svojou energiou, nestojíš za to...
Venujme potlesk Marise, ktorá Typka úplne zotrela.
Ja stebou Marise súhlasím, už keď prežívam nejaký stres (čo skúšky na vysokej určite sú, neviem posúdiť), tak ho chcem mať čo najskôr za sebou a nie stresovať ešte aj na druhý deň lebo niekto nezodpovední sa nudil. Som za každú srandu, ale v určitých situáciach to chce vážnosť a serióznosť bez primitívnych žartíkov.
PREPACTE PREPACTE PREPACTE, stala sa chyba v Matrixe.
Opravený príspevok:
Venujme potlesk Marise, ktorá Ita úplne zotrela.
Ja stebou Marise súhlasím, už keď prežívam nejaký stres (čo skúšky na vysokej určite sú, neviem posúdiť), tak ho chcem mať čo najskôr za sebou a nie stresovať ešte aj na druhý deň lebo niekto nezodpovední sa nudil. Som za každú srandu, ale v určitých situáciach to chce vážnosť a serióznosť bez primitívnych žartíkov.
P.S. Kajam sa z tohoto strašného omylu a pokúsim sa už viac nezobrať meno Typkovo nadarmo.
Merlin61, ďakujem za potlesk Ano, skúšky na vysokej sú o stresoch a väčšina ľudí by chcela mať hneď po skúškach. Poznám to z vlastnej skúsenosti. Vačšinou mi dáky odklad nepomohol, nič som sa nenaučila. Najma v letnom semestri je to tak, že človeku sa vobec nechce učiť, lebo slnko svieti a každý myslí na kadečo iné. Chcem sa teda ešte raz poďakovať aj tebe aj Mayovi a Webinovi za ich názory.
Nemáš začo, veď o tom forum je. O diskusii v rámci humanity a tolerancie (neverim, že som to skutočne použil . Stále však nechápem, čo má niekto z toho, že v každej diskusnej téme ponižuje autora a zhovaduje jeho tému. Áno, niektoré témy sú total odveci a úplne debilné, ale treba ich vedieť odlíšiť od tých normálnych. Myslím, že to niektorým spoludiskutovatelom už dávno uniká.
Merlin 61 - dakujem a tlieskam dalsiemu malemu chudakovi ktory sa pripojil do tejto "uzasnej diskusie"
Ty toho v 16 rokoch vies asi o skuskach na vysokej vela ze ?
Pozri nemusim sa vyjadrovat k tvojmu uz tak blbemu nazoru ze kazdu diskusiu zhadzujem. Je totiz dost diskusii kde diskutujem. Ale nie, ty to asi vies najlepsie. Takze este raz chudak, najskor si preklikaj cele toto forum, stare aj nove diskusie a potom vznasaj nejake obvinenia.
Vies picu a staras sa.
A ano marisou sa citim byt uplne zotreny, fakt ze krvacam.
A preco som zacal ? No lebo milujem tieto panicky. Musia o jeden den viac cestovat kvoli tomu aby si vybavila nejake papirovacky (pisala to v 1 prispevku) a uz sa seci mame posrat s toho. Co je na tom na diskusiu ? Co ty mame povedat ? ano take ohlasy su trapne, uplne ohrozuju ludi lebo keby bol vazny problem tak by mala policia akurat inu robotu atd atd. To si chcela pocuit ? Skor sa mi zda ze si potrebovala aby sme ta polutovali a povedali ako chuda trpis.
Preto som tuto diskusiu v mojom vnutri odsudil. Tj merlin tiez mi nemusis ukazovat co je dobra diskusia a co nie. VIem to rozlisit a to ze na diskusie nemam rovnaky nazor ako ty nie je moj problem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
(zachvat smiecu)
hahahahah
Necakal by som, ze na vysokej skole bude bomba
Takže si choď poučovať niekam inam. Keby si tam totiž bol....alebo keby vôbec chodíš na dáku výšku, vedel by si, že také niečo sa nehodí nikomu....lebo viem, čo na to povedali tí, čo ešte majú skúšky...a väčšina by sa ich už rada zbavila a pochybujem, že je na svete dakto trhlý, kto by sa teraz nepripravil na skúšku keď už horia termíny. Tu ide o niečo celkom iné a síce to, že človeka nebaví večne cestovať hore dole, len preto, že niekomu trhlo v hlave.
Co sa tu lutujes jak najvacsa chudera. Neboj sa velmi dobre viem ako funguje vysoka. |A predstav si ze su aj taky ludia ktory sa to nestihli naucit ani do teraz a nieco take im bodlo. No ja kleby som bol pred dolezitou skuskou, a zalezalo by na nej vela, a ohlasil by niekto bombu, tak by som bol len rad, lebo by som mal cas navyse si to zopakovat. TO nikdy neuskodi.
A ked ta nebavi cestovat tak si sa nemala jebat na vysku mimo tvojho bydliska, popripade si si mala vybavit intrak. Neposereme sa teraz seci s toho ze ty musis cestovat o jeden den navyse.
Preboha, a co ty co cestuju kazdy den do robnoty do blavi. Kamarat tam roby programatora, super plateny a ? O osmej sa mu zacina robota. o Sestej stava, ponhla jak fretka aby stihol autobus na stanicu, odtial vlak do ba, z ba na elektricku a je v robote, v nej konci o piatej, uteka na elektricku, na stanici caka neviem kolko, ide na vlak, v trnave mu nechodia v tu dobu busi tam kam chce ist (musel by cakat cca 20 - 30min) tak ide peso. Domov sa vrati nieco medzi pol siedmou a siedmou.
A musi tam ist kazdy den, 5dni v tyzdni, skoro cely rok az na par sviatkou a 20 dni dovolenky. A vies kolko je takych ako on ? A pani chuderka, co ma prazdniny cez leto, a co j aviem kolko volna, ani kazdy den do skoly nemusi tu zo seba robi chudatko najvecsie.
Tak ci treba, bodaj by ti bombu hlasili kazdy den
Opravený príspevok:
Venujme potlesk Marise, ktorá Ita úplne zotrela.
P.S. Kajam sa z tohoto strašného omylu a pokúsim sa už viac nezobrať meno Typkovo nadarmo.
A aspon si ho nehladkáme na úkor druhých, iba sme sa navzájom podržali. Na takomto hladkaní ega nevidím nič zle.
Ty toho v 16 rokoch vies asi o skuskach na vysokej vela ze ?
Pozri nemusim sa vyjadrovat k tvojmu uz tak blbemu nazoru ze kazdu diskusiu zhadzujem. Je totiz dost diskusii kde diskutujem. Ale nie, ty to asi vies najlepsie. Takze este raz chudak, najskor si preklikaj cele toto forum, stare aj nove diskusie a potom vznasaj nejake obvinenia.
Vies picu a staras sa.
A ano marisou sa citim byt uplne zotreny, fakt ze krvacam.
A preco som zacal ? No lebo milujem tieto panicky. Musia o jeden den viac cestovat kvoli tomu aby si vybavila nejake papirovacky (pisala to v 1 prispevku) a uz sa seci mame posrat s toho. Co je na tom na diskusiu ? Co ty mame povedat ? ano take ohlasy su trapne, uplne ohrozuju ludi lebo keby bol vazny problem tak by mala policia akurat inu robotu atd atd. To si chcela pocuit ? Skor sa mi zda ze si potrebovala aby sme ta polutovali a povedali ako chuda trpis.
Preto som tuto diskusiu v mojom vnutri odsudil. Tj merlin tiez mi nemusis ukazovat co je dobra diskusia a co nie. VIem to rozlisit a to ze na diskusie nemam rovnaky nazor ako ty nie je moj problem.