je to veľa, ale zase keď si vezmeš že čo to všetko zahrňuje a že proste to neni dačo určené pre bežných ľudí, ktorí len chcú byť na koncerte tak ma tá cena neprekvapuje
Okolo 100 vypredaných koncertov ročne, majú na to fans základňu a ľudia to proste kupujú, lebo v súčasnosti sa inak pod pódium nedostanú. Jedine ak si kúpia tento nezmyselný balíček s prestrelenou cenou za blbosti. Pôjdem na plochu skôr ako ostatní, budem piť pivo a jesť čipsy pritom počúvať BJ z CDčka, dostanem kľúčenku a tourbook. A budem pod pódiom. Je to prehnané, to si radšej kúpim normálne státie a pôjdem na viac koncertov.
Bon Jovi-ho mám veľmi rád, ale ak uvážim, že za 100€ som mal Golden Circle na Sonisphere v Čechách, kde bola trash-metalová štyrka a Alice in Chains, tak mi 350€ príde ako obrovská cifra!
ja uvažujem nad týmto Diamond Circle, ale bez toho VIP balíčka... aj keď ma nepustia na plochu skor ako tých s VIP, povedzme si narovno, koľko takých bude? už to že budem v diamond tak budem blízko pódia, a nejak sa už dopredu pretlačím a keď má byť rozdiel skoro 150e oproti "obyčajnému" diamond len v tom že dostanem klucenku, nejaky tour program a hudbu CD... keby tam bola možnosť stretnúť sa sfotiť sa s kapelou, to by už bolo o inom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov