Zdravíčko, potreboval by som pomoc od aj-tí zdatnejších
Chystám sa odstrániť Linux z druhého disku na pc. Najjednoduchšou cestou pre mňa je urobiť to cez správu diskov vo windowse (jedná sa o Win XP Home edition) -potom treba obnoviť master boot recor
hmm, ina verzia windows xp home edition v pc a na cd? to mam ako chapat? akoze na pc tam mas SP3 a na cd je to s SP1 a tak?
ako podla mojho nazoru pokial je oboje win xp home, tak na fixnutie MBR je to fakt jedno pokial vie najst to CD tu instalaciu a na zaklade nej tam dat fyz cestu k booloaderu Windows
@sechs
myslím že by sa to malo dať aj priamo z windows, z msconfigu (win+r -> msconfig -> enter -> záložka boot), keď tam spravíš nejakú zmenu a dáš apply, tak tie nastavenia pokiaľ viem ignorantsky prepíšu akékoľvek bootloadery a win si proste vezme kontrolu nad MBR späť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
ako podla mojho nazoru pokial je oboje win xp home, tak na fixnutie MBR je to fakt jedno pokial vie najst to CD tu instalaciu a na zaklade nej tam dat fyz cestu k booloaderu Windows
myslím že by sa to malo dať aj priamo z windows, z msconfigu (win+r -> msconfig -> enter -> záložka boot), keď tam spravíš nejakú zmenu a dáš apply, tak tie nastavenia pokiaľ viem ignorantsky prepíšu akékoľvek bootloadery a win si proste vezme kontrolu nad MBR späť.
@midnight
Vďaka páni. Uvidíme, čo to spraví