Vždy keď zapnem pc ukáže mi tam Bootmgr is missing press ctrl+alt+del to restart. Skúšal som asi 20 návodov vymazal som všetko z hard disku skúšal som znova nainštalovať windows automatickú opravu a do príkazového riadka som skúšal dávať asi 20 príkazov z
@kosmikloved ved som dal bootovať cez windows cd windows sa mi išiel inštalovať a ukázalo či to chcem nainštalovať na lokálny disk c alebo d klikol som na c potom na podrobnosti o disku a dal som odstrániť a to isté som urobil aj s lokálky disk d začalo sa to inštalovať a potom sa tam ukázalo nejaké upozornenie
nastav si v bios-e bootovanie na CD/USB (neviem kde mas instalacku windowsu) a nainstaluj, bootmgr netreba ked ides z cd/dvd a on ti vytvori novy. a ak si formatoval disky tak ti samozrejme aj treba windows nainstalovat
Teraz sa .i inštaloval windows a vypísalo mi to: Systém windows nemôže nainštalovať požadované súbory. Súbor je možno poškodený alebo chýba. Overte či.sú všetky súbory dostupné a znova spustite inštaláciu. Kód chyby:0x80070017
@gooly : Môžeme to urobiť aj ináč ... Budeš na to potrebovať PC s neobmedzeným pripojením na Internet, aspoň 8GB USB kľúč a pevné nervy Chceš sa do toho pustiť?
@gooly no to je neprijemna situacia. radsej si mal googlit pred formatmi diskov. treba ist k susedovi, sosnut si instalacne iso windowsu a napalit/vytvorit bootovacie usb. neda sa inak, pripadne na inej mechanike (susedovej) spravit iso z tohto co mas a prepalit/spravit usb. ale neodporucam, chybove moze byt, ked ti hlasi tamto
@gooly Ak máš teda dostupný, nejaký funkčný PC s pripojením na net, tak si stiahneme a nahráme inštalačku Windows-u na USB, z ktorého budeme následne bootovať.
@n0win0u Môže to robiť kľudne aj cez iný tool .. Je ich strašne veľa..
Ja však mám dobré skúsenosti s týmto .. Je jednoduchý, nemusí nič nastavovať, stačí len vložiť ISO, vybrať USB, na ktoré sa to má nahrať a zvyšok sa robí automatický ...
@77hanes77 @kosmiklove ved jasne, ja len hovorim, ze mne rufus nedodrbkal zatial ziadne LiveUSB, co sa o hentom povedat neda, takze kazdy asi svoje farby haji no.
ale ak mu idete helpit tak ofkors mu piste vase postupy atd, kedze mne sa to popravde nechce riesit uz
@n0win0u sak ako rufus je naj o to pokoj. na viac moznosti atd. hento druhe je len jednoduchsie pre tych co len daju vybrat iso, vyberu usb kluc a ide to same
@77hanes77 Kopírovalo sa mi to a potom mi tam ukázalo :We were unable to copy your files. Please check your USB device and the selected ISO and try again
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
» support2.microsoft.com/kb/2622803...
» pcsupport.about.com/od/findbyerrorm...
ak toto nejde, tak si sprav bootovacie usb/cd/dvd linuxu a nahod si grub
kazdopadne tamtie navody su funkcne isto.. este aj ten s linuxom
Nabootuj DVD s Windows-om, klikna na repair computer -> otvor príkazový riadok (posledná možnosť) a doň napíš toto:
bootrec /FixMbr
bootrec /FixBoot
bootrec /RebuildBcd
@77hanes77
@gooly : Môžeme to urobiť aj ináč ... Budeš na to potrebovať PC s neobmedzeným pripojením na Internet, aspoň 8GB USB kľúč a pevné nervy Chceš sa do toho pustiť?
Stiahni si ISO Windows 7 HP 64 bit
» msft.digitalrivercontent.net/win/X17-59186.i...
Stiahni si aj túto ulitku : Microsoft Windows USB/DVD Download Tool : » wudt.codeplex.com (trošku pomalší server, občas dlhšie načítáva)
Keď budeš mať tieto 2 veci stiahnuté, tak mi napíš ... Napíšem ti ďalšie kroky, eventuálne ti porobím screenshoty.
Ja však mám dobré skúsenosti s týmto .. Je jednoduchý, nemusí nič nastavovať, stačí len vložiť ISO, vybrať USB, na ktoré sa to má nahrať a zvyšok sa robí automatický ...
@kosmiklove ved jasne, ja len hovorim, ze mne rufus nedodrbkal zatial ziadne LiveUSB, co sa o hentom povedat neda, takze kazdy asi svoje farby haji no.
ale ak mu idete helpit tak ofkors mu piste vase postupy atd, kedze mne sa to popravde nechce riesit uz
Ešte pred samotným nahrávaním si zožeň program ImgBurn a fixni si to pomocou tohto návodu : » www.intowindows.com/fix-the-selecte...
1.Spustíš program. Zobrazí sa ti toto :
2. Klikneš na Browse (prehľadávať) a vyberieš ten stiahnutý ISO súbor, čo som ti kázal :
3. Klikneš na next
4. vyberieš svoje USB
5. next ... skopíruje ti to, hotovo
» answers.microsoft.com/en-us/windows/f...
Nepíš mi, že ani tak to nejde ... To už naozaj bude chyba asi niekde inde ...
AK to nepôjde, môžeme to skúsiť cez WinToFlash
» www.teamviewer.com/sk/...
I 348 614 393
Heslo:5808
Heslo:3m2kt1
Keď tu budeš , napíš mi TS