Pri instalacii som nezaskrtla moznost, ktora mi ponukala offline crack (nieco na ten sposob), ale "steamworks fix" a teraz mi to hru nespusti bez toho aby som bola online a na steame neviete nahodou niekto co s tym robit aby mi to slo aj bez steamu ked
S tým som sa ešte nestretol aby pirátska verzia steam hry musela byť online, to musíš mať nejakú Bazmek Edíciu
Pridaj nejaké screenshoty čo ti to vypisuje pri snahe to spustiť,zložku v ktorej to máš nainštalované a obraz disku z ktorého si to inštalovala Potom ti budeme vedieť lepšie pomôcť.
Zatiaľ ma napadá len toto:
Skús pozrieť či crack nie je v adresári v Ise z ktorého to inštalovala (väčšinou má nejaké srandovné meno ).
Pri steamových hrách to zvykne byť súbor steam_api.dll a/ alebo .exe súbor. A keď to nájdeš tak si to manuálne nakopíruj kde to máš nainštalované. Toto mi stačilo urobiť pri všetkých steam hrách doteraz čo som mal pirátske verzie.
No obávam sa že to naozaj budeš musieť preinštalovať
Neviem no asi jedine ten reinstall. Ja som si Borderlands 2 kupil za 7€ a nehrávam to lebo mi to spúšťa asi 30 minút a už ma to potom ani neťahá keď mi počas pozerania videa z ničoho nič začne spúšťať hru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
tak co treba skusit spustit steam v rezime offline?
a tam je moznost prejst do rezimu offline
Pridaj nejaké screenshoty čo ti to vypisuje pri snahe to spustiť,zložku v ktorej to máš nainštalované a obraz disku z ktorého si to inštalovala Potom ti budeme vedieť lepšie pomôcť.
Zatiaľ ma napadá len toto:
Skús pozrieť či crack nie je v adresári v Ise z ktorého to inštalovala (väčšinou má nejaké srandovné meno ).
Pri steamových hrách to zvykne byť súbor steam_api.dll a/ alebo .exe súbor. A keď to nájdeš tak si to manuálne nakopíruj kde to máš nainštalované. Toto mi stačilo urobiť pri všetkých steam hrách doteraz čo som mal pirátske verzie.
No obávam sa že to naozaj budeš musieť preinštalovať
- na jednotke ma uchvacovala tá grafika