no, podľa toho, koľko dierkové ich chceš, 3,6,8,10,15 alebo 20 ale podľa mňa sú to super topánky, pekné aj praktické. totálne nepremokavé, takže sa oplatí dať za ne viac peňazí, ale v pohode nájdeš aj lacnejšie ako za 3 litre. osobne sa mi páčia tie od 8 dierok, takže tie vyššie
diki za nazory rozmyslal som nad 10 dierkovymi a nasiel som na stranke www.gunar.sk za pomerne najnizsiu cenu ak nie opravte ma ...neviem ale zda sa mi podozriva ta cena neobiednavali ste s tamat dakto?
Za tú cenu sa dajú zohnat aj kvalitnejšie,no súhlasím s chavezom,ak si cih kupuješ len preto,aby ostatní videli,že ich máš,tak prosím,zarad sa k tým mladým ludom,ktorí chcú byt za každú cenu IN i ked o niečom ako nosenie "tažkých bot" vobec nič nevedia... Ale na obranu mi možeš napísat nejaký rozumný dovod prečo ich vlastne chceš?
no urcite ich nechcem len preto aby som vsetkym ukazal aky som velky metalista vlastne mna len hlavne zaujimalo ci je to dobra vec a ci sa to da v pohodenosit lebo sa mi to v podstate paci maju velmi zaujimavy vzhlad a bol by som ochotny dat za kvalitne topanky dost penazi neviem ale nejako ma uz nebavi stale davat peniaze na botasky ktore dlho nevydrzia a ako som spominal nemam velke skusenosti tak preto som vlastne otvoril tuto debatu nic viac ak ste si mysleli ze som nejaky rozmaznany fracek ktory si chce kupit tazke boty len preto ze je to in nieje to pravda
Tak potom vieš čo, sú prehnane drahé, v lete je v nich teplo a v zime zima aj ked si ich vystelieš neviem kolkými teplými ponožkami,budú sa ti potit nohy. Ak nechodíš na koncerty,tým nemyslím zuzku smatanovú či gladiator,tak sú ti v podstate na nič...
"Tažké" alebo "pracovné boty" začali ako prví nosit skinheadi,pri svojom vzniku,niekedy v rokoch 1967-72 pretože sa považovali za robotnícku triedu.(Ak nepočítam večery,kedy chodili elegantne oblečení na večerné tancovačky). Ako je známe,skinheads ako kultúra sa dalej vyvíjala roznymi smermi, jedným z nich boli aj neonacisti, preto ta to zrejme napadá... A ked už hovoríš o železných špicoch, vzniklo to myslím v časoch ked vznikali tzv. hooligans,čo je v podstate tiež "odroda" skinheadov,vtedy boli už dobre známi po celom Londýne,tak ich policajti pred futbalovým zápasom vždy kontrolovali,či nemajú pri sebe nejakú zbran, okovaná špica bola jednou z tých tajných zbraní,mimo iných..
Tikalok,dobre že hovoríš,dnes večer sa pomodlím za tvoje nohy.. Ale nie no,povedzme si to na rovinu, byt v strede poga na metalovom,rockovom či punkovom koncerte v čínach či teniskách nie je nič príjemné...
A inak,odkedy nosia steely metalisti?? Ja poznám pankáčov čo nosia steely a podobné, skinheadov (tých pravých),čo nosia martensy či boots and braces,ale.. neviem,metalisti nosia skor teké ako motorkári,také s prackami a takými čačkami nie?
@20 len opravim, ze ocelova spicka nebola kvoli hools, ocelovu spicu uz mali prve marteny a to zdovodu ze boli ako si uz spomenula PRACOVNE, preto aj maju podrazku ktorej nerobi "zle" benzin a ine rozpustadla atd bol to cistoprakticky dovod - napr v SR teraz neviem ci to bola pila (prosto zaovd a robili cosi zo surovym drevom) clovek nemohol ist bez prilby a topanok s ocelovou spicou.
Inak ja som tiez chcel heavy boots ale ked som zistil ze v zime je v nich zima tak som si to rozmyslel a tie tisice vrazi ldo kvalitnych topanok v ktorych zima nebude (aby bolo jasno nechcel som ich aby som bol IN, ale potreboval som topanky ktore znesu aj tvrdsie zaobchadzanie, su vyssie a dali sa pouzivat ked je chladno)
Ja mam Culty ale nosim ich len na jesen a jar, v lete je to hrozne a v zime ked je sneh neprakticke. Proste sa mi pacia, rad ich nosim a obcas s nimi do niekoho kopnem, najcastejsie nejaky mladik s rovnym siltom co mi povie ze vyzeram jak kokot.
Hah no tak to som raz zazila byt na koncerte uprostred poga v cinanoch a nedopadlo to najkrajsie ale bolo super vyzverila som sa.. a vlastne bol to moj prvy koncert a v ten den som ani nevedela ze tam pojdem takze nepripravena... odteraz koncerty len so steelkami x)
a konec koncov su to kvalitne botky a som zastanca toho nazoru ze kazdy nech si da na seba to co sa mu lubi je to jeho vec
len si neobjednavaj tak jak moj kamos si objednaval z nejakej stranky,tak mu poslali obidve s rozdielnym cislom a na jednej bola utrhnuta podrazka. tak im volal, ze co to ma znamenat,co mu to poslali a oni mu zadreli, ze My sme si toho vedomi,ale nemali sme ine na sklade tak potom si objednaval uz radsej inde
steely by som nekupoval, podla mna je to len nejaka imitacia kanad. Ja mam kanady ale len na zimu alebo chladnejsie obdobie, kedze mam vyteplene a mam ich asi 3x lahsie ako steely a zohnal som ich za nejakych 1500sk...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
v lete ani nehovorim
...sak si kup, ja keby som mohla, uz ich mam davno
jj, obliekať sa podľa toho čo počúvame ...
No ono to nemôže byť ano fakt ani ironicky kvôli tomu ako je tá veta postavená, ale ak nebudeme detailisti tak ironicky
Inak ja som tiez chcel heavy boots ale ked som zistil ze v zime je v nich zima tak som si to rozmyslel a tie tisice vrazi ldo kvalitnych topanok v ktorych zima nebude (aby bolo jasno nechcel som ich aby som bol IN, ale potreboval som topanky ktore znesu aj tvrdsie zaobchadzanie, su vyssie a dali sa pouzivat ked je chladno)
Hah no tak to som raz zazila byt na koncerte uprostred poga v cinanoch a nedopadlo to najkrajsie ale bolo super vyzverila som sa.. a vlastne bol to moj prvy koncert a v ten den som ani nevedela ze tam pojdem takze nepripravena... odteraz koncerty len so steelkami x)
a konec koncov su to kvalitne botky a som zastanca toho nazoru ze kazdy nech si da na seba to co sa mu lubi je to jeho vec
Ak stačí na osratie zákazníka len veta "iné sme nemali" tak to už je fakt dosť zlé ...
ja len hovorim, co vsetko je uz mozne som necakala, ze niekto ti s naschval posle zle a potom ti zahlasi, ze nemal ine na sklade
Teda vlastne nie je, ale aspoň to, že mu ich vymenili je dobre
ale uz len to, ze ti nieco take povedia do oci no proste sme na slovensku
Ja ti rád dám jednu radu ... By sa píše s ypsilonom