Ani ja nepijem,ani nefajčím,ani nechce..a dufam že ani nebudem...a ten chalan je 100 krat mudrejši než ty... to sa ti len zda že je debil lebo sa sprava tak ...že tvoje IQ nie je dostačujuce na jeho pochopenie....
@rakovina ta teraz všetci sa z toho posereme lebo ty si odjebal(a) nejakú imaginárnu osobu... Či si akože čakal(a) že Ti teraz začneme posielať kvetiny (sorry, cigy a chlast- keďže už píšeš jak zrútený, prefajčený alkoholik...) Koľko máš rokov? 12?
nehovorim ze ja nenadavam, alebo nepijem, ale chudak chalan nie kazdy ma prachy kupovat si secko so je nove...... a za to ze je taky aky je... poviem ti len tolko ze je slusne vychovany, ano je pravda sice ze na hod. poezie by som nesla ani ja jak od uchyla mi to znie ale tak by som mu asi povedala ze uz neco mam, hoci by som s nim urcte nesla ale proste asi za to nemoze ze je taky... kapišto ??
ako nechapem... ak je to skutocnost (co podla mna na 99% nie) tak je to najubohejsie na svete a ak je to ,,sranda" tak je to najtrapnejsie na svete a nepochopila som to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
nepijem , som debil staromodny ?
nefajcim ! som magor ?
no nadavam , och
prepac .... ty si akurat nejaka "nenarocna" ked hovoris na takychto ludi ze chujovia ...
si ubohaaaaaa !
kazdy nema prachy na super rifle a popici ako hovorite vy super ludia , po pici sveter !
Chlapec je normálny
@emmka98765 pozývam
ale úbohý pokus si pochvalu nezaslúži
Mimochodom je to trápne a úbohé a ty si piča alebo riadny kus kokota.
Je to kokot a ja som ho odjebala hahahaha
Čo je na tom divné?
Oblieka sa do svetru po babičke?
A čo?
Ja sa obliekam do tričiek po fotrovi a nosím rok staré ošúchané rifle.
Mám sa hanbiť?
Ak máš ten dojem tak si vlož do úst pätu a chvíľu ju cmúľaj, možno nájdeš nejaké lepšie myšlienky.
Nepije?
Výborne.
Nepijem ani ja.
Mám sa hanbiť?
no nebudem sa hanbiť, nemám sa prečo.
Nefajčí?
Mala by si mu pogratulovať a nie robiť si z neho piču, jediný kto je momentálne trápny si Ty!
Soje
to si opísal(a) normálneho chalana ,ktorý by sa páčil každej normálnej holke a ja mám podobného veľmi priateľa
rada by som stretla aj iných ako tých, ktorí tebe pripadajú super a je nimi zamorené každé väčšie mesto
no v malackách na takého asi nenarazíš čo?
má svoj vlastný štýl, nepotrebuje sa ozierat a nepotrebuje si ničit zdravie! A čo? Je to kus skvelého chalana!
SKAP!
zaujímavý názor...
ba priam nepochopiteľný pre mňa.
až to vyzerá, že to malo byť vtipné
no, nepodarilo sa
tak jo
@pavlinkaa pekne si to napísala
@achmed17 určite nie