ja viek ze ma teraz vsetci zdrbu ale vlasten cssko juj uzas ja mam ako pozadie vlastny krasny obrazok a som taka stastna (co vsak mohla sposobit aj ta nespavost, ved clovek bez spanku as zblazni nie?). no ok v kazdom pripade chcem vyjadrit vdaku a
Jej dik to je super, clovek sa rano zobudi a precita si forum, ako ho niekto zboznuje. Dakujem, ste mily... A idem pracovat dalej, o chvilu pribudne dalsia vec...
@tomas jejooo zase ide niečo pribúdať bode tomáš ty si fakt perfektný zbožňujem BIRDZ a aj teba jednoducho je tu super tí čo to ete neobjavili môžu lutovať týmto aj dakujem lenke že ma sem dovliekla
@xyz666 Je to jednoduché - stiahneš si obrázky, ktoré si môžeš upraviť - keď ich upravíš, uploadneš si ich na stránku, tam sa ti napíše pod akým menom (resp. číslom) ich máš uložené a len jemne prepíšeš to ukážkové vzorové CSS-ko - resp. zmeníš v ňom názov obrázku... Nič zložité, naozaj
neviem o čom točíte, ale pozriem sa na to, jak bude čas...že by som mohla mať ako pozadie nejaké trebárs dartha vadera? tak to potom by som aj ja bola natešená
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ale vzhľadom na pokročilú nočnú (rannú) hodinu sa nejako ešte nechystám hrať sa s tým, ale všetko bude
Ale zistenie že "už sa to dá" ma celkom potešilo takto pred spánkom