šak zapiť to je jasne...wed ..na jakej oslawe chyba alkohol.: ..ale ja cem take dačo ine,,nwm opekať isť abo čo šak w aprili už neni taka zima a my pri lese žijeme..
redmoon to bolo super......
lenže im to nedopne,,u nas je taky zwyk že hura oslawa ožere sa každy, darčeky podawaju...a parada widime sa o tyžden na diskoteke...
ale to by bolo milá oslawa..
ja musim oslawowať...tu je to proste tak...jeden kamoš neoslawowal ta ho polroka ohowarali aj nwm čo že jaky on je kamarat----keby aspon na piwo pozwal.........
a ono sa sluši,,šak 18 tka.. ..
bože no ale..proste..wieš oni to beru tak lebo aj on bol na ich oslawách a...ja už newjem sa nakonec nato wyserem a bude pokoj...zawolam pár domow na chlebiček taj..
zarobit sa da lahko ja som si vcera povedala ze idem do londyna a dnes mam uz o 20 eur viac no a oslava 18? je moznost spravit oslavu v kine PALACE cinemas a pustia ti tam film aky chces, alebo tvoje fotky, hudbu, dole su svedske stoly super nezabudnutelna oslava ale neviem kolko to stoji a este sa da objednat limuzina 2000 sk na 2 hodiny ale keby sa kamosi poskladali mesti sa tam 20 ludi cize kazdy po 100sk a uzijete si vsetci a v cene je aj sampanske a cipsy
@5 - mal som na mysli zapit v negativnom zmysle, nie v zmysle oslavovat...18tka nic dobre neprinesie a s dospelostou prichadzaju same problemy...najma ked sa dostanes von zo skoly...
som rozmyšľala že ich wezmen na opekačku,,žradlo nech si každy donesie jake chce..( mne mama dačo nabali aj pre nich ale aby..nebolo malo.. )...aa ten chlast nejak zoženiem..a nebudem ho kupowať weľa..ja si chcem tu oslawu aj pametat a ne ožrať sa jak .........
blaablaablaaa ked dakomu dačo na mne wadi tak nech sa newyjadruje...MF...ja sa nemam w plane meniť kwoli uplne cudzim ludom ktori ma absolutne nepoznaju...
ved ja ti nekazem,aby si sa menila poviem ti to takto a snad to pochopis ...........
NeMeN Sa bUd sAmA SeBoU A KoMu sA ThO NePaCi yE ThOeHo pRoBlEm =P HlAwNe mOcInKy lUb sWoYi× KaMoSoW,KtHoRi tHa bUdU OhOwArAtH Za tHo,zE Si nEsPrAwIlA OsLaWu sWoYi× 18ThI×
trapas..
ale dik za radu,,a kamošov budem mať rada aj nadalej...ja som nepovedala že by MA ohovarali...ale...ja tu neriešim to či ma maju radi či ich mam rada ja a take dristy..su to moji kamarati a ja wiem prečo ich volam "KAMARATMI"..a JA tu oslavu CHCEM urobiť a chcela som len nejake napady a rady aby to bolo niečo vynimočne...
nechapem načo tu riešiš take blbosti mna to nebavi,ked teba hej ta si tu piš...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
lenže im to nedopne,,u nas je taky zwyk že hura oslawa ožere sa každy, darčeky podawaju...a parada widime sa o tyžden na diskoteke...
ale to by bolo milá oslawa..
suhlas
ja nikdy neoslavujem svoje narodky..
Otvor miestne periodikum a máš.
A neoslavovať bude dostatočne iné.
a ono sa sluši,,šak 18 tka.. ..
NeMeN Sa bUd sAmA SeBoU A KoMu sA ThO NePaCi yE ThOeHo pRoBlEm =P HlAwNe mOcInKy lUb sWoYi× KaMoSoW,KtHoRi tHa bUdU OhOwArAtH Za tHo,zE Si nEsPrAwIlA OsLaWu sWoYi× 18ThI×
ale dik za radu,,a kamošov budem mať rada aj nadalej...ja som nepovedala že by MA ohovarali...ale...ja tu neriešim to či ma maju radi či ich mam rada ja a take dristy..su to moji kamarati a ja wiem prečo ich volam "KAMARATMI"..a JA tu oslavu CHCEM urobiť a chcela som len nejake napady a rady aby to bolo niečo vynimočne...
nechapem načo tu riešiš take blbosti mna to nebavi,ked teba hej ta si tu piš...