otazka bola co pocuvas? Pocuvala si momentalne nieco v tej chvili? mala si odpovedat na otazku.
neodpovedala si mu na otazku. myslim si ze bola podana dobre. potom uz ju len rozvit. bud chces alebo nechces pochopit. Kebyze sa teba niekto opyta kolko je hodin tak sa asi opytas. Ako to myslis?
Takze tu neslo o to kto mal pravdu tu slo o niecu uplne ine.
@6 jj suhlasim ja som to tiez chapal tak, ze co pocuvas v tej danej chvili a ak nic tak zrejme hudobny styl. Takze by som povedal, ze ty si to pokaslala
@41 ti dam také jebnute decko,že ti z toho zle bude ty nedojebko!!! a čo že mam šesnásť??? maš problem? a neje to môj frajer...vrrr také reči ma vedia vytočiť!
ked som si to tak presla, ten dialog nemal ani hlawu ani patu..islo tam iba o to,ze ked niekto povie,ze ci ma aj nieco z drum a° bass... tak si mysli o tom druhom,ze nevie co to je.. ooo pane boze, moc komplikovaneeee a zaroven aj pubertalne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
ale zato nemusel narazat na to dopalovanie..to s tym nema nic
otazka bola co pocuvas? Pocuvala si momentalne nieco v tej chvili? mala si odpovedat na otazku.
neodpovedala si mu na otazku. myslim si ze bola podana dobre. potom uz ju len rozvit. bud chces alebo nechces pochopit. Kebyze sa teba niekto opyta kolko je hodin tak sa asi opytas. Ako to myslis?
Takze tu neslo o to kto mal pravdu tu slo o niecu uplne ine.
aj jeden aj druhy tatar:....ked sa taki stretnu a este to takto zverejnia tak je to paradna komedia:
@14 ale nič,len sme sa na tom príšerne hádali tak som chcela helfnuť...
No tak to je fakt už majstrovstvo sedenia si na kábli hehe
Povecte, preboha ...
Rýpanie si zásadne neodpustím, ale teraz myslím vážne, nech aspoň tie nadpis nejak vyzerajú ...
luci, nádych výdych preplieskať klávesniu, vyvetrať hlavu a bude lepšie jémine však ked sa už hádate tak aspoň poriadne nech to stojí za to nie?
sak neznamena, ze ked pocuvam dramáč, mám to hned v compe...
A SME nekupuješ?
tuny myslíš tie vždy za každú cenu objektívne a nepolitické myslíme teda sme? nie, ale priznám sa k prečinu čítania blogu.sme.sk
To nefunguje
asi ti spadol net tuny.
No ich intímne činnosti tu už nerozoberajme
holčo nedá ti to spať?
dvaja tatari a hotovo.