takže. trošku vtipná téma môj chlapec sa totiž nevie bozkávať ..ako kapor ako no dost mi to vadí. ale fajn ide o to ze on este nemal babu teda som jeho prvá a ja som tiez nikoho nemala. chcela by som uz konecne prejst ku francuzaku pretoze dotera
proste ho tam strč a nerozmýšlaj nad všetkým okolo toho....a potom už len trénujte ...zo začiatku to je vždy také hociaké podla mna,musíte si zvyknut na seba
@moonbeam ide o to že nemusí byť každá čo má 15 hneď no šte***
a inak k téme mala som podobný problém ale my sme sa o tom dosť rozprávali a potom to prišlo nejak samo prvý krát to bolo úplne hrozné ani ten druhý to nebolo dokonalé ale ono to pôjde len treba trénovať a keď sa hanbíš mu to povedať tak mu to napíš
@smajdovamamka@enyyboo slečny tu nejde o to, aká je skúsená ale o to, akým spôsobom rieši problém
jej priateľ je predsa človek, ktorý vie rozprávať a nie nejaký produkt, ku ktorému sa dá zgoogliť/zbirdzovať manuál
@moonbeam tak vieš niekto to rieši priamou komunikáciou s partnerom a niekto takto ja by som si sem nedala fórum ohľadom vzťahu lebo je to dosť osobné a nikto nepozná môjho partnera aby mi vedel poradiť takže to riešim s ním tak isto ako aj on rieši všetko somnou ale ak je ona hanblivá aj on a sú spolu len krátko tak sa jej toto zdá zrejme najlepšie riešenie a videla som tu viac fór ohladom vzťahov a od starších ľudí
ja som tak rada, že som nezačala so vzťahmi v 15tke a nemusela toto riešiť...nehovorím, že to je problém, ktorý by som neprežila, ale zdá sa mi to taká banalita, že až.
Je to podľa mňa otázka času...prvýkrát je to asi u mnohých takéto
Trenuj na vankusi ja som sa tak ucila na vankusi prvy bozk bol taky onicom ale jak som praxovala tak som sa naucila a na prvom ked som natrenovala tak potom uz na dalsich desiatich to bolo super a pomaha ked ti strci ruku do gati potom budes bozkavat ako boh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
sak mu to povedz a trenujte ne ?
popripade ti pomoze ujo alkohol ked mu to nevies povedat triezvo
a inak k téme mala som podobný problém ale my sme sa o tom dosť rozprávali a potom to prišlo nejak samo prvý krát to bolo úplne hrozné ani ten druhý to nebolo dokonalé ale ono to pôjde len treba trénovať a keď sa hanbíš mu to povedať tak mu to napíš
kam som sa to dostala
jej priateľ je predsa človek, ktorý vie rozprávať a nie nejaký produkt, ku ktorému sa dá zgoogliť/zbirdzovať manuál
Je to podľa mňa otázka času...prvýkrát je to asi u mnohých takéto
toto mu pošli...
Jim je skvelý, na všetkých ejho videach sa smejem mocno