Aký máte názor na prejavovanie citov na verejnosti (bozkávanie, chytanie za zadok...)? Moja priateľka mi prednedávnom prezradila že jej to je nepríjemné. Ľudia o mne hovoria, že som neschopný ju pobozkať a podobné veci. Aj keď mi na názore
drobne naznaky .. letmy bozk, objatie , nejaky minimalny intenzivny dotyk .. to je mile ale prehnane vylizovanie hrdla, osahavanie, ze ma svedok pocit, ze bude divakom suloze .. je uz pre mna osobne nevkusne .. je to o kompromise, vyhovujucom obom ked ma priatelka taky vyhraneny nazor, naopak tebe chybaju prejavy nehy na verejnosti .. mozno to chce kompromis v podobe objatia okolo pliec , letmeho bozku na pery .. to by jej neprijemne byt nemalo vsetko s mierou a v pomere, aky vyhovuje obom
nenávidím to.. považujemt o za natoľko intímnu vec, že sa mi prieči robiť to pred publikom.. a takisto mi je nepríjemné pozerať sa na olizujúce sa páry..
nevadí mi to pokiaľ to nie je prehnané..keď už to vyzerá, že za chvílu si jazyk vopchajú až do krku a začnú tam pred všetkými sexovať tak mi je z toho zle..to si nechajte na doma
neznášam to, síce ma ešte na verejnosti nikto bozkávať nechcel, ale neznášam to na ostatných, hlavne, keď stojím na zastávke a nejaký sa tam idú zožrať, resp. strhať zo seba šaty, alebo takýto "párik" ide predo mnou a z ničoho nič sa zastavia a začnú sa olizovať
a tiež aj také tie obchytávačky na verejnosti, že jej ruku strčí až neviem kde, nemám rada
nemám to rada, preto by som to nerobila ani ja
ale obyčajný (nie francuzák a okusávanie hláv) mi nevadí
tiež nemám rada, keď ma priateľ olizuje a obchytkáva až príliš... objatie, pusa, pohladenie vzásade akýmkoľvek spôsobom okrem úplne perverzného vpohode
tak take jemne bozkavanie v pohode, ale nejake vasnice to urcite nie O_______o a strasne ma seru zakomplexovani jedinci co sa vsade obchytkavaju vonku, to nech si nechaju na doma, akoby boli: "aha, ja si mam s kym zajebat a ty nie, zavid, lol!"
a ked sa uplne tak nechutne mackaju za zadok.. a jednych retardov som videla ako ju normalne chytal za predny zadok ako pohladkat to ok, ale nemam rada ked to ludia na verejnosti prehanaju.. je to nechutne
Pokiaľ jej nekontroluje mandle a neskúša vlhkosť v gatiach, je to v rámci normy. Aj keď, starší ľudia krútia hlavou a tvária sa, akoby oni a ich deti boli z vajca, ktoré padlo z neba.
Osobne, ak mám niekoho rada a som vžitá do role jeho partnerky, nerobí mi problém snáď nič. " v rámci normy "
mám z takých ľudí depky ... bo myslím na svoju minulosť, keď ich vidím ...
a najhoršie, keď vyzerajú ako najšťastnejší na svete.. dlhšie na nich kukáš a vidíš.. že jeden z nich pokukuje po ostatných ... ... taká faloš ... nechcela by som ...
samozjerme tým .. čo to berú vážne , držím palce ... len keby to niektorí až tak nepreháňali ...
aj keĎ tiež chápem aj tých, ktorí nemajú možnosť byť spolu sami inde .. ako vonku
nenávidím, keď to robia kamaráti... čo to má byť, každý deň sú dakde spolu, sami, lebo s nami v partii už dávno nechodia, ale keď náhodou raz do mesiaca skočia s nami na kofolu, tak sa olizujú vkuuse, pokecať sa s nimi nedá a keď majú chvíľu pauzu, pozrú na ostatných, zasmejú sa a pokračujú ďalej... to nevedia hodinku vydržať? preboha... potom sa ostatní hrajme, že sú nenápadní a že vlastne vôbec nepriťahujú nikoho pozornosť... preboha na druhu...
nie som za to aby sa to úplne skrývalo, ale niekedy sa to nehodí. napríklad keby som bola vonku s nejakým ,,párom" sama a oni by boli počas nášho stretnutia celý čas na sebe nalepení, tak by sa mi to zrovna nepáčilo....a podľa toho sa správam aj ja.
zboznujem, ked sedim v mhd a predo mnou sa pomaly schyluje ku kefovacke..chlap jej jazyk pcha az do hrubeho creva, ruky zo zadku nespusti ani keby mu na ne naliali horuce olovo atd..
No a najviac ma na tom štvú tie zvuky, to by som vraždila... všelijaké cmukanie a mľaskanie, jak keby skúšali, jaké zvuky s týma papuláma móžu urobiť, aby to bolo čo najhlasnejšie
Mne nevadí bozk, ale je mi nepríjemné ked by som sa mala začať vykusovať s chlapcom vonku pred ludmi.. je to niečo čo si máme nechať na doma a nie sa pred ludmi tak olizovať.. berem to tak, že ani mne nie je príjemné ked sa pozerám na párik, kt si tam vymienaju pomaly brusne sťavy.. takže vašnívé bozky si prežívajme(teda ja určite) v súkromí
Lásku treba prejavovať a hlavne bozkami a na verejnosti ani nevravím. Je to samozrejme každého osobná vec a mne to nerobí žiadny problém. Podľa mňa sa potom ľudia cítia výnimočne, keď vedia ukázať aký majú medzi sebou vzťah. Samozrejme všetko s mierou no nie ?
Mne osobne nevadí, keď si dvojica dá na ulici pusu alebo sa k sebe počestne túlia...ale nemám rada, keď som vonku s dvojicou a tá si každú chvíľu ide vycucnúť mandle, a ja striedavo vediem monológ a pozerám všade len nie na nich alebo zakričať Take a roooooooom...Osobne mám radšej súkromne...Ak nie je taká možnosť, tak len tak letmo
podla mna to patri do sukromia...s taketo pary asi nemaju vyrovnany vztah, na kolko si musia prejavovat intimity na verejnosti a potrebuju si nieco dokazovat...
podľa mňa sa to veľmi nehodí, ak je tá dvojica v spoločnosti ďalších známych/kamarátov. pokiaľ sú na verejnom mieste sami, je to do istej miery akceptovateľné.
ako raz som bola vonku s mojimi dvomi kamoškami, z toho jedna mala so sebou frajera a sedeli sme v kaviarni a oni boli asi hodinu v kuse na sebe nalepení. A tak sme si ani nepokecali, nakoľko sme sa rozprávali len ja a tá jedna kamoška...nie, že by mi to vyslovene vadilo, ale odtiaľ potiaľ.
je to normalne ak sedite sami v podniku za jednym stolom len vy dvaja a okolo vas su cudzi ludia tak im to moze byt ukradnute je to predsa normalne prejavovanie lasky hlavne u mladych peknych ludi ale keby napriklad idem s niakym parikom von a bozkavaju sa predomnou, nevedia sa odlepit tak sa postavim a odidem ..alebo aj ked su s vacsou partiou to je jedno tak vtedy to je uz neslusne spravanie .
ja mam rovnaký problém.. som na intráku a cez víkend prídem domov ideme von ako partia a moja BF sa predo mnou stále bozkáva s frajerom je mi to kus neprijemne lebo sa s ňou chcem po celom týzdni porozprávat aj som jej to povedala.. ale ona nevie ako mu to mam povedať..no ja jej to nevičítam len sa cítim blbo..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
heteráci nemajú čo riešiť takéto veci! Ja aj keĎ som s chalanom, tak je nám to jedno ..
a tiež aj také tie obchytávačky na verejnosti, že jej ruku strčí až neviem kde, nemám rada
nemám to rada, preto by som to nerobila ani ja
ale obyčajný (nie francuzák a okusávanie hláv) mi nevadí
a ked sa uplne tak nechutne mackaju za zadok.. a jednych retardov som videla ako ju normalne chytal za predny zadok ako pohladkat to ok, ale nemam rada ked to ludia na verejnosti prehanaju.. je to nechutne
to patri do sukromia a ne pred vsetkych okolo
Osobne, ak mám niekoho rada a som vžitá do role jeho partnerky, nerobí mi problém snáď nič. " v rámci normy "
a najhoršie, keď vyzerajú ako najšťastnejší na svete.. dlhšie na nich kukáš a vidíš.. že jeden z nich pokukuje po ostatných ... ... taká faloš ... nechcela by som ...
samozjerme tým .. čo to berú vážne , držím palce ... len keby to niektorí až tak nepreháňali ...
aj keĎ tiež chápem aj tých, ktorí nemajú možnosť byť spolu sami inde .. ako vonku
nie som za to aby sa to úplne skrývalo, ale niekedy sa to nehodí. napríklad keby som bola vonku s nejakým ,,párom" sama a oni by boli počas nášho stretnutia celý čas na sebe nalepení, tak by sa mi to zrovna nepáčilo....a podľa toho sa správam aj ja.
inac suhlasim s @flegma1triedy
zboznujem, ked sedim v mhd a predo mnou sa pomaly schyluje ku kefovacke..chlap jej jazyk pcha az do hrubeho creva, ruky zo zadku nespusti ani keby mu na ne naliali horuce olovo atd..
No a najviac ma na tom štvú tie zvuky, to by som vraždila... všelijaké cmukanie a mľaskanie, jak keby skúšali, jaké zvuky s týma papuláma móžu urobiť, aby to bolo čo najhlasnejšie
Mne to nikdy nerobilo problém....a aj odvážnejšie veci ako to.
Či sa kuká na mňa babka alebo mamička s dieťaťom.......ak to zvášnivie.....kašlem na okolie