ked nevies tak sa jej na to spytaj. na prvom stretku by som zo seba kokota enrobil a preto by som nikoho na prvom stretku nikdy nepobozkal. Myslim si, ze trochu neskorsie. Nehovorim o rok ano? mozno par dni kedy to budes citit a potom pojdes na vec. Mohol by som sa pobozkat? ked to nevies sam vycitit a ona ti povie. Alebo sa jej to priamo opytaj hned na prvom stredku a posle ta do pice. tot moj nazor.
Tak to nie, to je cisto trapne... ked uz chces risknut, urcite sa jej nepytaj Je menej hlupe ked odkloni hlavu, ako ked ti povie nie, a to nie je este fajn, moze to dopadnut nejakym - co ti sibe? Si normalny? a tak...
jezis nepyyyytaj sa jej to!! to je blbost... proste ked na to bude cas ked to tak budes citit ze to ces urobit... malo by to byt i pulzivne a spontanne, ne vopred premyslene.,.. ne ze nad to budes mat v hlave cely cas...
som tu cital, ze nech sa jej to spyta..akurat vcera som sa s jednou babou bavil a ona povedala, ze ten jej sa jej to spytal, ze ake trapne, nie ze by si ju nejak pritiahol alebo nieco podobne, ale ze on sa jej to spytal, ze to bolo take onicom
Neexistuje taky uzasny moment ako vo fimoch. Na to zabudni Uz som to na jednom fore pisal o fyzickej eskalaci taze bud pohladas na forach o vzthoch moj prispevok alebo mi napis TS
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
hadam daco odtialto pochytis
Ak to spravis bez tej "magnetickej" pritazlivosti, tak ju mozes stratit. Nesmies tlacit, pride to same... Vsetko ma svoj cas...