jednoznacne najviac sa dotycnemu pacilo jemne cucanie jazyku pri bozkavani...zevraj so ziadnou inou predtym sa tak dobre nebozkaval ale berem to tak trochu s rezervou vtedy sme boli obaja...hmmm...no radsej nic
bozkávanie je úžasne a myslím, že sa nájde fest veľa báb, ktoré si myslia to isté a ešte niečo dodajú ale zase sa nájde aj dosť veľa chalanov, ktorý lizak považujú už za to, aby s tebou mohli vliezť do postele ako ja som už raz mala "chalana na jednu noc", proste je to super, že máte chalana, ktorý sa na jednu noc akoby stane vašim frajerom ide tam dosť o to, že sa to hodí zúfalkám, potrebujú odreagovať a ak to vyjde, je to super hlavne vtedy, ako ja som bola na kraji stroskotania, tak som sa pripila a vtedy som získala skvelého chalana na jednu noc, pomôže to
a môj osobný názor, láska spojená s bozkávaním človeka, ktorého ľúbite, je tá najúžasnejšia vec, aká môže byť a vylepšováky...no ak to chalanovi nevadí, nech si baba dá na pery lesk a nech tak sa bozkávajú, ak je to kvalitný lesk, je dosť možné, že sa to chalanovi zapáči a pri ďalších bozkoch si ho bude až priam vyžadovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
cucflek je podla mna otras
a môj osobný názor, láska spojená s bozkávaním človeka, ktorého ľúbite, je tá najúžasnejšia vec, aká môže byť a vylepšováky...no ak to chalanovi nevadí, nech si baba dá na pery lesk a nech tak sa bozkávajú, ak je to kvalitný lesk, je dosť možné, že sa to chalanovi zapáči a pri ďalších bozkoch si ho bude až priam vyžadovať