ahojte este nikdy som sa nebozkavala a trosku sa toho bojim.moj chlapec ma strasne miluje a chce sa bozkavat chodi premna pisme si ale ja snim nechcem ist von len aby som mu tu ppusu nemusela dat inac ja mu ju chcem dat ale bojim sa ze to neviem tak by s
tak uz s nim chodis? je to moc zle ak s nim nechodis von. mna sa jeden chalan opytal, ci s nim nechcem chodit a jednym z hlavnych dovodov bolo: bala som sa bozkavania. teraz viem, ze som urobila riadnu blbost. neboj sa bozkavat sa vie kazdy. mas to vrodene ako to ze vies zdvihnut ruku. samo, niekto to vie lepsie, niekto horsie. na birdz.sk som velakrat videla tento problem, urcite nie si jedina, kto ho ma. len sa neboj. zatvor oci, otvor usta a cakaj nech on urobi prvy krok. potom ho zopakuj a mas to. daj mi vediet ako to skoncilo, oki? napr. cez tajnu postu.vela stastia.
to si z nas robiš ako srandu vannesa? nač to sem potom píšeš.. vieš čo som mohol robit namiesto toho aby som si čital ten tvoj prispevok? ja neviem tak ak vieš tak kludne povec..ae nechapem prečo si to kamaratke nepovedala ae pišeš sem.. som teraz v neistote či to nebola len chyba v matrixe?
ahoj tak podla mna ked sa s chlapcom lubite tak sa nemas coho bat...bozk nieje nic strasne...a nemas dovod sa ho bat je to asi jedna z najkrajsich veci ktore dvaja ludia co sa lubia mozu robit...tak sa neboj a ked ti nieco nevide on ta v tom podrzi neboj drzim prsty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a ešte:
» www.sexus.cz/clanek/1214-lib...
radšej sa chodte bozkávať ako sa tu znervózňovať.DDD