pri tej 1.možnosti by ani ten kolektív nebol problém - však jako šéf by som si ho už zostavila, povymienala aj sama - niektorích prepustila, iních, lepších prijala.. 8)
VYHODY DOMA: NENI TO ZAPADAKOV, SRANDA, ZIADNA NUDA, SUPER LUDIA, RODINA, ZIVOT
NEVYHODY: O NICOM PLAT
VYHODY V ZAPADAKOVE: SUPER PLAT, ROBIT SEFA, PEKNA PRIRODA
NEVYHODY: NUDA ZE ZDOCHNES, VSADE JE DALEKO, MAS POCIT ZE NEZIJES A ZE SI V DIERE DE SA MUCHY OTACAJU.
pozri, som doma, ziadna priroda, napicu plat aj kolektiv, nuda ze skapem ked som tu sama a za cely den nikto nepride... takze aspon to prostredie a plat by sa zmenil
Ja nemam priateľov žiadnych ani nikoho s kým by som trávil voľný čas čiže by som bral tú prvú možnosť keďže mam rád aj prírodu a mal by som čo davať na instagram
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
pri tej 1.možnosti by ani ten kolektív nebol problém - však jako šéf by som si ho už zostavila, povymienala aj sama - niektorích prepustila, iních, lepších prijala.. 8)
NEVYHODY: O NICOM PLAT
VYHODY V ZAPADAKOVE: SUPER PLAT, ROBIT SEFA, PEKNA PRIRODA
NEVYHODY: NUDA ZE ZDOCHNES, VSADE JE DALEKO, MAS POCIT ZE NEZIJES A ZE SI V DIERE DE SA MUCHY OTACAJU.