Pokec a rôzne internetové portály sú pre mňa dve odlišné veci!
Ale tak vo všeobecnosti neuznávam tie "stretká cez net", no fuj Ale ak proste nájdem človeka, s ktorým si fakt rozumiem a píšem si s ním trebárs fakt že dlhšiu dobu.. oukej, to by sa dalo, to je už jedno, či sme sa zoznámili na nete alebo v čakárni u lekára Len určite nie pokec, preboha!
@belzeboss Taký, že pre mňa je človek, ktorý chodí na pokec a s niekým si tam píše čokoľvek, len nie potencionálny partner Proste o ľuďoch chodiacich na pokec mám svoj názor a ten by mi výrazne bránil v komunikácii s niekym takým
A potom, čo ja viem...mne internetové lásky akosi nechutia... Ale moja kamarátka sa našla s frajerom na pokeci a zatiaľ sa držia Nerozumiem tomu, že je to možné...
s mojím chalanom sme si vyše rok písali na nete, kým sme sa nejako dostali k tomu, že sa stretneme. Potom sme si vyše roka nepísali, ani sa nevideli a raz, som ho len tak stretla na jednej akcií, stretli sme sa zas, zas, zas, zas, a ešte pár krát a bum! chodíme spolu už vyše roka
čiže, nebránim sa. No, teraz hej, ale kebyže som zas single...
@H8u Neprichádzaš, to je tiež pravda. Ja som na pokec chodil asi 5 rokov, zo začiatku ma bavilo písať si s cudzími ľudmi a kedže som bol malý nadržaný tučný chlapec tak ma bavilo hľadať tam kontakt s dievčatami.
Neskôr, keď som schudol zistil som, že dievčatá sa dajú hľadať aj naživo a pokec som používal len preto lebo som tam mal známych, nemal som facebook a v Košiciach bol pokec niečo ako databáza všetkých ľudí. Tu si baba a chalan nedávali telefonne čísla ale nicky na pokec.
Potom prišiel Facebook a iné siete a teraz už Pokec nepoužívam vôbec, pretože nemám prečo.
v podstate som si myslela ze vztahy z netu su blbost ale kedze mam priatela z pokecu a sme spolu uz takmer dva roky...je to subjektivne.moze aj nemusi vyjst
Ja sa vyjadrím asi tak,že lásku cez net som mala, a vydržala jeden Rok,je na tom blbé to,že sa až tak často neuvidíte,a nemáte istotu,že vás partner nepodvádza,ale má to svoje výhody Nejaké ehm,ehm. Može vyjsť a tiež nemusí,asi tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
Ale tak vo všeobecnosti neuznávam tie "stretká cez net", no fuj Ale ak proste nájdem človeka, s ktorým si fakt rozumiem a píšem si s ním trebárs fakt že dlhšiu dobu.. oukej, to by sa dalo, to je už jedno, či sme sa zoznámili na nete alebo v čakárni u lekára Len určite nie pokec, preboha!
a tak neriešim to, žiadnu lásku cez net nepotrebujem
A potom, čo ja viem...mne internetové lásky akosi nechutia... Ale moja kamarátka sa našla s frajerom na pokeci a zatiaľ sa držia Nerozumiem tomu, že je to možné...
čiže, nebránim sa. No, teraz hej, ale kebyže som zas single...
Neskôr, keď som schudol zistil som, že dievčatá sa dajú hľadať aj naživo a pokec som používal len preto lebo som tam mal známych, nemal som facebook a v Košiciach bol pokec niečo ako databáza všetkých ľudí. Tu si baba a chalan nedávali telefonne čísla ale nicky na pokec.
Potom prišiel Facebook a iné siete a teraz už Pokec nepoužívam vôbec, pretože nemám prečo.
V pohode dievca je v pohode dievca, ci uz je na pokeci, birdzi alebo o ulicu vedla.