Banky teraz ponukaju aj dost zaujimave uvery za celkom vyhodne podmienky,kedze ludia teraz maju obavy brat si pozicky. Rozmyslala som, ze kedze mam teraz preukazatelny celkom slusny prijem, ze by som poziadala o nejaky bezucelovy uver ktory by som vyuzila
Zlata. Neviem kolko ekonomickych analytikov tu je, ale aj tak by som im asi nedoveroval. Uz len to, ze zakladas temu znaci, ze si neista.
Ale ok, moj nazor: Uvery a podnikanie boli, su a vzdy budu rizikove. Ale ak si veris, ze to bude vynasat, neries situaciu v EU a jednoznacne chod do toho. Pripajam este 2 obrazky a drzim ti palce!
Požičať sa dá, pokiaľ vieš, že na to budeš mať aj splácať, aby Ti to vychádzalo. Otázka, že či veríš podnikaniu a vieš, že to bude vynášať alebo nie, lebo treba mať všetko pod kontrolou. Keď sa bude dariť, žiadny problém splácať nebudeš. Chcelo by to si vyskúšať alebo zistiť si, či máš šancu na úspech.
Neviem no, kebyže podnikám, musím byť rozhodný a vedieť, čo chcem, pýtať sa to tu na fóre nemá veľmi význam, ale aj celkovo ľudí, lebo každý má iné názory. Zhodnoť svoju finančnú situáciu, výhľad do budúcnosti, sprav si predbežnú kalkuláciu, ale keď nepotrebuješ desaťtisíce eur, radšej si našetri a neber úver
Ja ti poradím len toľko nad 10 rokov nebrať žiadny uver a už vôbec nie na 30.
Ak vieš že budeš aj za toľko rokov v dobrej zdravotnej forme tak prosím smelo do toho.
Súhlasím s trtkenom v bode Číslo 4
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ale ok, moj nazor: Uvery a podnikanie boli, su a vzdy budu rizikove. Ale ak si veris, ze to bude vynasat, neries situaciu v EU a jednoznacne chod do toho. Pripajam este 2 obrazky a drzim ti palce!
2.) Brať si úver z banky je vo všeobecnosti pre bežného človeka takmer vždy nevýhodné. Bezucelove pôžičky sú obyčajne najdrahšie.
3.) Pokiaľ tie peniaze nepotrebuješ okamžite, neber ich.
4.) Ak potrebuješ menšiu sumu, je lepšie sa uskromniť a došetriť ako si brať pôžičky.
Ak vieš že budeš aj za toľko rokov v dobrej zdravotnej forme tak prosím smelo do toho.
Súhlasím s trtkenom v bode Číslo 4