V BA sa nevyznám, zatiaľ som tam bola len autom, no teraz by som potrebovala vedieť, či je hlavná autobusová stanica pri hlavnej železničnej stanici. Viete mi s tým niekto poradiť? Prípadne ako sa dostať z letiska na hlavnú autobusovú?
Aut.stanica je dalej od zeleznicnej.ked sme my mali ist z letiska a zistili sme,ze mame kolkokrat prestupovat,tak chvalabohu,ze nam siel vlak,lebo z letiska na vlakovu ide priamy autobus
možno je to na kkt riešené vrámci mesta, ale keď nie si úplne tupá, tak cez tú imhd stránku si v pohode naplánuješ všetky cesty. keď si rozklikneš tam to konkrétne spojenie, tak ti to tam zobrazí, kde prestupuješ, a tak. len zrovna hentam sú také zastávky, že tie prestupné sa síce volajú rovnako, ale nie je to ten istý bod buď kolmá ulica, alebo na račku, no, tam sa ich spája viacero, ale veď uvidíš, kade idú troleje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
www.imhd.sk/ba
Ak chceš ísť autom z vlakovej na autobusovú, tak smerom na Račianske mýto a odtiaľ máš navádzacie tabule.
Keď chceš ísť z letiska, tak si pozri na www.imhd.sk a naplánuj si trasu
etisko&z1k=z1367&spojeniekam=Autobusov%C3%A1+stanica&z2k=z27" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku imhd.zoznam.sk">» imhd.zoznam.sk/ba/planovac-ces...
Autobusová stanica - Mlynské Nivy.