@leilla popravde aj mne ale kedže nemám moc na výber nebudem sa zaujímať tým čo si o mne mysla úplne cudzí ľudia ... a dačo si sem tam budem objednávať =D
Však wifi je už prakticky v každom a netuším jaké máš ty rád, ja by som šiel do Novopackej pivárne, lebo je tam dobré a lacné pivo, ale aké sú tvoje kritéria netuším.
@2 tak vieš, vychádzala som z toho, kde môžeš sedieť pol dňa a nik na teba nebude zazerať...
po prípade mám ešte jeden tajný tip, je to moja najobľúbenejšia kaviareň v ba, v ranno-doobedňajšo-poobedných hodinách to tam nebýva preplnené, a už sme tam sedeli aj nejakých 5 hodín (ale to sme aktívne pili
nooo ale tak skús toho šťúúra majú tam fajn kávu, ňom ňom bazovú limonádu a aj bagety a koláčiky
a keď sme tam boli naposledy, obsluha si nás všimla tak raz za trištvrte hodinu, čiže ešte môžeš svoj dlhodobý pobyt v priestoroch ich kaviarne hodiť na pomalú a ignorantskú obsluhu
myslim, ze napr. cajovna - moja oblubena My a mama (obcas tam sedava taky typek sam aj pol dna pri dvoch cajoch a pripadne ak je hladny da si kuskus 700g fajny, or hummus) ... alebo na vysokej tiez cajovna
alebo inak krcma, hmm, asi ten Slovak, mozno Rock OK, neviem, v krcmickach sa neucim ... a cafe poznam len toho Shtoora tiez,
@greenbunny jasne, len to je blbe, ze sa tam fajci, ale inak vpohode podnik, nie je tam obsluha, niekedy tam mozes sediet aj hodinu len tak a nic si nevsimnu
@greenbunny inak mam pre teba velmi velmi dobry tip - bol si uz v greentree na venturskej? zchadzas tam dole do takeho podzemia, je to tam krasne urobene aj osvietene, pohodlne kresla...a podla mna sa tam budes moct v pohodicke ucit, ale tak si aj nieco objednavaj...tu mas link na tu prevadzku, mas tam aj fotky:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
» www.shtoor.sk/...
po prípade mám ešte jeden tajný tip, je to moja najobľúbenejšia kaviareň v ba, v ranno-doobedňajšo-poobedných hodinách to tam nebýva preplnené, a už sme tam sedeli aj nejakých 5 hodín (ale to sme aktívne pili
a keď sme tam boli naposledy, obsluha si nás všimla tak raz za trištvrte hodinu, čiže ešte môžeš svoj dlhodobý pobyt v priestoroch ich kaviarne hodiť na pomalú a ignorantskú obsluhu
Ale nie , skus Eden
alebo inak krcma, hmm, asi ten Slovak, mozno Rock OK, neviem, v krcmickach sa neucim ... a cafe poznam len toho Shtoora tiez,
@matwejo hmm sounds good tá čajovňa
@all inak všetkým dik =D aspoň že ste nedali veľký rozptyl ak bude zlé počasie nemusím veľa chodiť
» www.stormbar.sk/kontakt/...
» www.greentreecaffe.com/about.php?artic...
a teraz ma napadlo - preco prave podnik, bar? nebolo by lepsie ucit sa napr. oproti v univerzitke?