To sú tie, kde sa chodí autom...
Tie kde sa chodí peši sú v BA zatiaľ asi OK... Ja som teraz prišiel a postavil sa do rady (je obedná pauza) ... Tak budem aktualizovať, že ako dlho
@tomas55555 obednú prestávku vraj mať nebudú. Zdravotníci dostali možnosť mať jednu odberovu spilku tzv špízovú, na ktorú si priebežne môžu zbierať hlienik podobne ako pri príprave raznici a v nestráženej chvíli si zobnut. Takto nebudú hladní a zároveň stihnú odvzorkovat viac ľudí
keby ľudia neboli blbí, tak by išli na testovanie do vedľajších dedín a mali to za sebou skôr a bez čakania ... nikde sa nepíše, že máš ísť na test tam, kde máš trvalé bydlisko
@r4ptor
Toto je na stránke obce ktorá má cca 2100 obyvateľov.
"PROSÍME obyvateľov iných obcí aby sa ak je to možné dali testovať v tej svojej. Blížime sa k hranici kedy je polovica testovaných mimo obyvateľov našej obce. Hrozí preťaženie nášho odberného miesta (800 urobených odberov do 15:30). Určite urobíme všetko preto aby bol každý náš obyvateľ otestovaný. ĎAKUJEME – spolu to zvládneme!"
Takže by som na tvojom mieste nepresviedčal ľudí aby chodili do iných dedín na testy.
u nas to sice nebolo taketo, ale čo sa týka rady, bola hrozne dlha. Mali sme to na štadióne a rada až vonku, fakt asi 140 ľudí predomnou a ešte o dosť viac za mnou :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Tie kde sa chodí peši sú v BA zatiaľ asi OK... Ja som teraz prišiel a postavil sa do rady (je obedná pauza) ... Tak budem aktualizovať, že ako dlho
A dokedy je tá obedna pauza ? A to si sa dal testovať v Bratislave (kde konkrétne?) A aká dlhá je rada ?
V tomto s tebou súhlasím, viem o tom, že v Bernolákove sa čakalo 1,5 hodiny na otestovanie.
Toto je na stránke obce ktorá má cca 2100 obyvateľov.
"PROSÍME obyvateľov iných obcí aby sa ak je to možné dali testovať v tej svojej. Blížime sa k hranici kedy je polovica testovaných mimo obyvateľov našej obce. Hrozí preťaženie nášho odberného miesta (800 urobených odberov do 15:30). Určite urobíme všetko preto aby bol každý náš obyvateľ otestovaný. ĎAKUJEME – spolu to zvládneme!"
Takže by som na tvojom mieste nepresviedčal ľudí aby chodili do iných dedín na testy.