Vyrastal som v Bratiske, teraz zijem v Brne a paci sa mi to tu ovela viac Lepsia atmosfera v meste, krajsie, viac zelene. Je to tu viac medzinarodne, ludia su naozaj prijemnejsi, o dost lacnejsie a tak. Nocny zivot co sa klubov a koncertov tyka je ale lepsi v BA momentalne
@dumbledore ak to tam poznáš tak je to ok, ale ked príde turista do nejakého hlavného mesta a ten posraty autobus ani nevie vyhlásiť na akej si zastávke tak to je dosť blbé podľa mňa.
@dumbledore nevyhlasuje, aspoň nie vsade.. a píše to akurát tak na tabuľke vpredu takže keď je autobus dlhý a preplnený človek vzadu nemá šancu to vidieť a nemusí byť ani retardovany
@dumbledore ved v pohode si nahovárať aká je bratislavské mhd super a vyhovujúca, mne je to fuk, len sa nečuduj, keď ti ľudia povedia, že to tak nie je.. lebo nie je. Este aj v zapadnutom malom v meste v UK si to dokážu s mhd lepšie poriesit ako v BA, tak ja neviem o akej časti Europy hovoris
@sheily praveze ja som taky bezorientacie zmateny cloviecik a uz treti rok studujem v BA a nikdy som nemala s MHD v BA problem,nejak sa vyznat ze co a ako a to uz ked ja to zvladam v pohode,tak to uz kazdy !!!!
Proste su na zastavke napisane casy,na stranke imhd kuknes zastavky..fakt tiez ako tak po europe cestujeme,nemyslim ze co sa tyka mhd nejak vytrcame...
A to nie som nejaka hrda bratislavcanka,praveze nie som odtialto a k BA mam taky neutral postoj,zvacsa aj frflem na nu, ale fakt na mhd ma nasiera jedine ak meskava,inak nic ine.
To uz v Oxforde,ked sme boli s frajerom minule leto isty cas,praveze tam sme sa v tych ich spojoch a popiskoch na mhd absolutne nevyznali a aj ked sme sa pytali,ani ti ludia nevedeli .
k tej mhd, ja napr ked som v ba a mam si hladat bus cez to jebnute imhd radsej idem taxikom asi, teda chapem ze kto nepozna ine je s tym ok, ale cesky idos je oproti tomu uplne dokonaly
@pijemzelenycaj tak po rokoch si človek zvykne na všetko, nevravím, že nie.. ja som v BA pár krát do roka a ten retardovany systém ma úplne vytáča a keď človek nechce v hlave počítať na kolkatej zastávke ma vystúpiť tak je úplne stratený.. a oproti Brnu je to fakt 100 a 1, teda podľa mna no..
What? ale teraz fakt ,toto nebolo o zvyku nepamatam si ze by som nejak na zaciatku mala problem . Preco by si mala pocitat na akej zastavke vystupis? Ved to sa v mhd pise ze aka nasleduje a tak,nie?
Ale tak kazdy to inak vnima no,a aj to imhd sa mi nezda nejak debilne,teraz sa fakt citim jak keby som v nejakej inej BA zila . @sheily
@pijemzelenycaj písala som to v @14.. keď nastúpis dozadu a je plný autobus hláv ťažko vidno čo je napísané vpredu, proste nechápem prečo je to také ťažké spraviť vyhlasovanie stanic keď to tak funguje aj v menších slovenských mestách, tak mi príde že v tom najnavštevovanejšom by to mala byť samozrejmost
@mcvpn Tak to si na velkom omyle, nemozes porovnavat Bratislavu s Brnom, ktore je o polovicu mensie a ma o viac ako polovicu menej obyvatelov a o Olomouci ani nehovorim, ten je oproti Bratislave stvrtinovy rozlohou a oproti nej ma mozno 1/5 obyvatelov. Brno = Kosice a Olomouc = Presov, asi tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale ani Bratislava nie je zla... ono tažko sa rozhoduje podla skusenosti ostatných
@sheily praveze ja som taky bezorientacie zmateny cloviecik a uz treti rok studujem v BA a nikdy som nemala s MHD v BA problem,nejak sa vyznat ze co a ako a to uz ked ja to zvladam v pohode,tak to uz kazdy !!!!
Proste su na zastavke napisane casy,na stranke imhd kuknes zastavky..fakt tiez ako tak po europe cestujeme,nemyslim ze co sa tyka mhd nejak vytrcame...
A to nie som nejaka hrda bratislavcanka,praveze nie som odtialto a k BA mam taky neutral postoj,zvacsa aj frflem na nu, ale fakt na mhd ma nasiera jedine ak meskava,inak nic ine.
To uz v Oxforde,ked sme boli s frajerom minule leto isty cas,praveze tam sme sa v tych ich spojoch a popiskoch na mhd absolutne nevyznali a aj ked sme sa pytali,ani ti ludia nevedeli .
Ale tak kazdy to inak vnima no,a aj to imhd sa mi nezda nejak debilne,teraz sa fakt citim jak keby som v nejakej inej BA zila .
@sheily