Caute. Mam nasledovny problem: V nedelu idem s priatelmi z Chorvatska do Bratislavy, trosku sightseeing, a tak... a rozmyslam co si vsetko mame pozriet.
Jasne, ze som nezabudol na klasiku ako Stare mesto, Hrad, Slavin, Televiznu vezu, a podob
@jaro1991 Vezmi ich do múzea dopravy, to je hneď vedľa železničnej stanice. Síce neviem, aké autá im tam najčastejšie behajú po meste, ale mám pocit, že by sa im to mohlo ťažko páčiť
@sarah_whiteflower áno, tú myslím... keď som sa o nej dozvedela, mali akurát nejakú akciu, tak som si myslela, že to majú (aspoň časť z toho) len požičané. tak super, musím tam ísť
@anzu No, mňa sa nepýtaj, ja naozaj neviem, či to nemajú požičané, ale mne sa to nezdalo Keď som tam bola ja, tak tam bola nejaká expozícia vzácnych veteránov, ale tá pozostávala len z troch vzácnych áut, čiže si myslím, že zvyšok je pôvodný a stály. Ale tiež ma prekvapilo, aké je to tam pekné
odporúčam výstavu Galandovci v Mirbachovom paláci... je to dost dejinná vec a podľa mňa itie obrazy stoja za to! ale samozrejme neviem ako bazia po kultúre...
a inak odporúčam aj cintorín zidovský na palisádach.. kozia bŕana sa volá a na oddych poobdednajsi je to fakt fasa miesto - lahko sa odtial ide na Slavín...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
u nás má každy cigáň (skoro) satelit a psie maso nežeru........
a inak odporúčam aj cintorín zidovský na palisádach.. kozia bŕana sa volá a na oddych poobdednajsi je to fakt fasa miesto - lahko sa odtial ide na Slavín...
a vecerna zabava v Účku