Chceme sa vybrať s kamarátkami do BA, poradil by niekto čo také by sme vedeli robiť? Nemáme nijaký konkrétny plán, z Bratislavy poznám akurát tak nákupné centrá (no a pamiatky ale tak..ehmm..) tak ma prosím neudupte Napr. kde vy chodievate keď idete
do klubov (obluda, kc dunaj, mmc...) na koncerty, na slavín, pod hrad, do medickej záhrady, do ikey sa najesť k eurovei na tuli vaky, keď je pekne, do záhorskej bystrice sa pozrieť koľko je stupňov
Škoda, že ešte nie je jar a Medická nie je taká pekná... Ešte Sandberg je podľa mňa vcelku fajn. Alebo, z tých úplne najbežnejších prechádzok, ak už aj tak budete v centre, nábrežie. Ja osobne sa najčastejšie zdržiavam asi v čajovniach
A keďže je marec, tipujem, že vrámci mesiaca knihy by sa mohla konať nejaká kultúrna záležitosť, ak vás také zaujíma. Alebo si naplánujte lov na poschovávané predmety, geocaching a podobne
@ameryka Slavín napr, hrad.. no je tu veľa super miest, bratislava je uzasna ale tak takto ti neviem povedať podla toho čo chceš turistiku, zábavu? pamiatky?
@lenkaska1 najskôr to zapadá do kategórie zábava pretože... my vlastne ani nevieme, tak sme si povedali, že sa vyberieme do blavy a tak nejak plán príjde a keďže neprichádzal tak som sa potrebovala informovať
@sabnacke vieš ono to bolo myslené tak, ze tu nepoznam nejaké miesta kde by sa dalo ísť pretože nie som odtiaľto, ani som nevedela čo mam vlastne hľadať kde tak "miestni" môžu chodiť a taktiež som pisala že napr. Pamiatky poznám ale hľadám niečo iné. Ja zase zbožňujem, ako sama vravis takých "zadubenych" ľudí ktorí namiesto toho aby normálne poradili začnú mať komentáre ako ty.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
potom na slavín či hrad, sedeť a kecať
športovať chodíme do športových hál
občas bowling v nákupných centrách
skvelá sushi reštika v eurovei s výhľadom na dunaj
horský park a jeho horáreň, kde je veľmi príjemne
a tak
@edisek za kolik to tam je presnejsie?
po vyplate ideme
@majo ja úplne slintám
ale tak z vyššie uvedeného schvaľujem Slavín, horáreň v horskom parku a pridal by som kolibu...
to je teda úroveň, že človek sa spýta čo zaujímavé môže robiť v hl. meste a ľudia mu odporúčajú akcie na sushi v nákupnom centre hanba vám!
A keďže je marec, tipujem, že vrámci mesiaca knihy by sa mohla konať nejaká kultúrna záležitosť, ak vás také zaujíma. Alebo si naplánujte lov na poschovávané predmety, geocaching a podobne
Inak ďakujem všetkým za tipy pomohli ste nám, normálne začínam lutovať, že nebývam v blave
mám rada túto generáciu zadubenú ,,poznám akurát tak obchodné centrá" ...čert bol dlžný nákupné strediská týmto ľuďom