Za rok maturujem,Psychologia ma zaujima,ale som velmi citlivá..Najradsej by som sa naucila tolko jazykov,kolko zvládnem,tlmocnictvo a prekladatelstvo?Stredoeuropske jazyky na UK?alebo EUBA FAJ,alebo nieco iné a jazyková skola,poradte mi nieco prosim :/
Ahoj
Na tlmočníctvo/prekladateľstvo ti odporúčam ísť len ak už máš nejaký (dobrý) základ z jazykov, ktoré chceš študovať, ak sa teda štúdium nezačína od úrovne A1. Veľa spolužiakov odišlo po prvom/druhom semestri práve preto, že nestíhali.. Avšak úroveň a rýchlosť učiva záleží prevažne od katedry.. Ak by si sa chcela spýtať niečo bližšie, pokojne napíš správu
Inak rada kreslím a malujem, tancujem... ale s tymi nic neviem robit Mám rada jazykov, budem mat B2 z anglictiny a mozem aj B1 z nemciny urobit... alebo ked psychologia tak z nosky a z biologii Raz som sa zacala ucit francuzstinu z knihy.. Ale aj spanielcina aj arabcina atd. su dobré... *-* Vsetko ma zaujima a este mám jeden rok, mozem sa naucit tie základy v jazykovej skole. Slovencina mi ako tak ide (mozno ze by som vedela aj po cesky sa naucit) anglictina je fav ale nieco viem aj po nemecky Ked sa ucite jazyky v BA na univerzite, alebo ste sa ucili niekedy,mohli by ste mi povedat aké to bolo
( Prepácte za moje chyby,slovencina nie je moj materinský jazyk)
Dakujem velmi pekne!
@ssnehulienka neviem,cesta trvá hodiny... ale cim viac sa rozmyslam ,tym viac mi to páci ty studujes v Brne? Je tam moznost sa ucit viac jazykov naraz?
@emess som zvyknuta ze pr ivybere skoly si vyberam podla skoly samotnej nie poctu hodin dochadzania lololol. A ano, da sa tam studovat viac jazykov zaroven, nakprikald na filozofickej fakullte v dvojodbore. muni.cz je to tam pekne popisane ked tak napis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Na tlmočníctvo/prekladateľstvo ti odporúčam ísť len ak už máš nejaký (dobrý) základ z jazykov, ktoré chceš študovať, ak sa teda štúdium nezačína od úrovne A1. Veľa spolužiakov odišlo po prvom/druhom semestri práve preto, že nestíhali.. Avšak úroveň a rýchlosť učiva záleží prevažne od katedry.. Ak by si sa chcela spýtať niečo bližšie, pokojne napíš správu
( Prepácte za moje chyby,slovencina nie je moj materinský jazyk)
Dakujem velmi pekne!
» www.citylife.sk/kurz-workshop/p...