akoze dost ma nasralo v clanku slovensky sex co znamena podla kompetentnych triedenie do reginov.zo zemepisu som nebola dobra ale zeby nimi boli len BRATISLAVA a KOSICE????hm nezda sa mi.uz ked ste chceli byt dolezity tak ste mali dat zapad slovenska stre
@0 suhlasim s tymi mestami ale pridaj k nim do patice Nitru...ale si vsimni ze kazdy druhy uzivatel je tu z BA alebo KE ci z ich okolia...takze je v podstate presne
ja by som to tipla asi tak, ze ked niekto uviedol ze byva v nejakych hornych dolnych tak ani nevedeli kde to je a teda tym padom by to nevedeli zaradit do regionov ergo to skratili na KE, BA a zvysok
@14 No tak ty si to teda zaklincovala. Presne takehoto primitiva som tu cakal ale ze to bude 38 rocny clovek na portali pre 13-28 ci kolko rocnych, tak to je gol. Zda sa ze starsi=mudrejsi neplati...
Tiez sa mi to nepaci. Ked uz to chceli rozdelovat na regiony tak, ako uz viaceri napisali. Zapadne, Stredne a Vychodne slovensko. Krajov pokial viem mame 8. Rozdelenie na BA, KE a zvysok Slovenska mi pride trochu 'arogantne'
ok mozno som to nazval nespravne... pomenovanie "Regionalne rozdiely" mozno nebolo najvhodnejsie...
porovnavat zapadne, stredne a vychodne Slovensko je zbytocne... nepredpokladam velke regionalne rozdiely medzi teenagermi...
vacsie rozdiely budu medzi "hlavny mestom = velkomestom, ktore sa hospodarsky velmi vzdaluje od zvysku slovenska", "inym velkym mestom => Kosice" a "zvyskom slovenska" = mensie mesta, vidiek...
bolo to myslene ako "hlavne mesto/velkomesto so zivotnou urovnou na urovni priemeru EU", lebo rozdiel medzi priklad medzi Nitrou a Banskou Bystricou a Trencinom nepredpokladame za velky. Rozdiel medzi Bratislavou a Humennym (zvyskom Slovenska) vsak moze byt viditelny...
a regionalne rozdiely budu mat vyznam najma pri psychologickych otazkach: napr. vek prveho sexu a podobne, alebo co ja viem vztah ludi k lesbickam a podobne...
ale je mozne ze v tematike sexu, kde budu tie vysledky viac zavisiet od kulturno spolocenskych podmienok a vychovy a okolia bude to delenie podrobnejsie...
ja som sa pri tom pozastavila, ale vobec ma to nestve. nie som z BA ani z KE. tam islo len o presnejsie vysledky, robit graf pre kazde mesto a potom aj dedinu by bolo nemozne, tak spravili len dve najvacsie mesta, jedno na zapade, jedno na vychode. ale aj to vam neni dobre lebo zas sa milion ludi pouraza a malo si vsimne, ze je to len plus. sice pre tych, co su z BA a KE, ale sak, co ste taki nedotklivi? nedoprajete?
No sa poserte... mat tak taketo problemy, ved je to uplne jedno, nehovoriac o tom ze tuto temu si nasla s krizom po funuse pretoze toto uz bolo daaavno vysvetlene
hm ak chce niekto moje problemy kludne mu ich prenecham.ma terza zabite ze som sa opovazila nieco povedat!nenasla som to .ospravedlnujem ze som taky debil ze nemam birdz precitany od predu do zadu a naopak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
A to byvam pri Blave.
Len Bratislava a Kosice nepokryvaju cele Slovensko.
porovnavat zapadne, stredne a vychodne Slovensko je zbytocne... nepredpokladam velke regionalne rozdiely medzi teenagermi...
vacsie rozdiely budu medzi "hlavny mestom = velkomestom, ktore sa hospodarsky velmi vzdaluje od zvysku slovenska", "inym velkym mestom => Kosice" a "zvyskom slovenska" = mensie mesta, vidiek...