inač .. z Dlhých Dielov a DNV to je asi taká istá vzdialenost ku Devínu ... možno to ma DNV o pár mertov bližšie a mohol si dať : Dubravka,Lamač,Karlovka ; DNV,Devin,D.Diely ... to by bolo presnejšie @michelangelo89
@pokikko Rusovce (maď. Oroszvár, nem. Karlburg, chorv. Rosvar) sú mestská časť Bratislavy na pravom brehu Dunaja, južne od mestskej časti Petržalka v okrese Bratislava V.
Long Pieces, oh yeah! (a podľa mňa majú byť tam, kde sú, keďže to nie je mestská časť, ale sídlisko v Karlovke, čiže nemajú čo robiť v možnostiach, kde Karlovka nie je)
@anzu A toto napríklad dosť ľudí nevie. Raz ma niečí rodič viezol domov, keď sme bývali na Dlhých Dieloch. A ja som to pri rozhovore s dotyčným rodičom raz označila za Dlhé Diely a raz za Karlovku a dotyčný rodič sa ma pýtal, kde to teda vlastne bývame - či na Dlhých Dieloch, alebo v Karlovke Normálne ma na chvíľu zmiatol a sama som si nebola istá, kde bývam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Okres Bratislava I
Mestské časti: Staré Mesto
Okres Bratislava II
Mestské časti: Podunajské Biskupice, Ružinov, Vrakuňa
Okres Bratislava III
Mestské časti: Nové Mesto, Rača, Vajnory
Okres Bratislava IV
Mestské časti: Devín, Devínska Nová Ves, Dúbravka, Karlova Ves, Lamač, Záhorská Bystrica
Okres Bratislava V
Mestské časti: Čunovo, Jarovce, Petržalka, Rusovce
--
Okres Malacky
Okres Pezinok
Okres Senec