Do McDonaldu berú od 16 a dá sa tam dohodnúť dobre smeny. Takže skús tam dojsť a poinformovať sa a čo som počula, je tam skvelý kolektív a poznám kopec ľudí odtiaľ a sú skvelí a nesťažujú si na tú prácu. Ale to je žilina a neviem ako KE, ale máte tam McDonald? Ak nie tak prepáč, potom skús takéto nejaké fastfoody a hypermarkety
Miriam inak držím palce pri hladaní, ale proste základ je chodiť, nehanbiť sa a pýtať. U nás v meste to je ťažšie jediné čo môžem robiť je v bare aj to lebo brácho má známosti Ale tak ja niečo poriešim
mac donald neodporucam, heh sabica, som myslela, ze si z ineho mesta, lebo ja som podobne z kosic ako miriam, a mam kolegynu, co si doslova vytrpela v macdonaldoch, neviem co kolektiv, ale je to hruuza, makaca, nocnee a ...mame inak dve mcdonaldy a v oboch makala
Ved zajdi do studentskeho servisu. Na Jedlikovej davaju brigady az od 18, ale pri technickej univerzite je servis na Szakayho 10 ci ako sa to pise. A tam ponukaju od 15. Akoze studentske servisy su riadni oblbovaci, ale tych 30-40 Sk/h tam budes mat aj tak.
no ja som z KE a mam 17 ... cez studenstke servisy to funguje asi tak ze ked nemas 18 tak si musis vybavit asi 5 roznych papierov {kt stoja nejake peniaze, jeden z nich myslim aj niekolko stovak} a ked mas to vsetko vybavene tak nie je iste ci ti nieco zozenu ... toto som zistil ked som siel do brigadnickeho centra pri TU ... a takych srand ze OK mame vas tel cislo my vam zavolam ked bude nieco volne som sa napocuval uz tiez dost ... proste podla mna je to tak ze ak nemas 18 tak si job inak ako po znamostiach nemas sancu zohnat ... uvidime buduce leto co bude
Dobrý den, potrebovala by som brigádu. najlepsie denne od 15:00 do 21-22:00. som ziackou tretieho rocnika strednej skoly v kosiciach. súrne potrebujem peniaze....
teraz pozorne citajte...ako uuuplne posledne vam odporucam MC DONALD,vacsiu buzeraciu ste v zivote nezazili..sefka sama nevie ako sa dokazala dostat na poziciu a manazeri su povysenecky a arogantny....viem to z vlastnej skusenosti.kto neveri,nech skusi zbytocne sive vlasy
este nemam dost.takze-mam rekord.robila som tam 2roky,vyhadzov za to,z coho by sa vam aj mozog zastavil.des a hroza,drina?najslabsi vyraz na svete.po mc donalde jedine bana v ostrave.mam tam super kamosku ktora tam je skoro 4roky-nenormalna!!!ale uz nie dlho!ak nespravodlivost,tak mcdonald KE-falos jak nikde na svete,robila som tam veeeeelmi dlho aby som vedela kde je pravda a je to este na dlho.a vedenie?GRC-cisty rihak..
Ahoj ak niekto hlada brigadu v KE alebo pracu nech sa mrkne na nasu stranku www.studiotrinity.sk a nech sa nam ozve primeme kazdeho... na 99%.... Vyplaty mame kazdy tyzden!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ved zajdi do studentskeho servisu. Na Jedlikovej davaju brigady az od 18, ale pri technickej univerzite je servis na Szakayho 10 ci ako sa to pise. A tam ponukaju od 15. Akoze studentske servisy su riadni oblbovaci, ale tych 30-40 Sk/h tam budes mat aj tak.