Ako riešite brigádu na leto, keďže končíme školu, a zamestnať nás nemôžu, lebo sme skončili školu a nemáme žiadne potvrdenie že do nej pôjdeme? ... Dá sa vybaviť nejaký doklad, aby som si udržala brigádu?
Keď ju už máš, to naozaj bude tvoj šéf riešiť? Nestresuješ zbytočne? Keby si začínala, tak to chápem, ale ty si ju chceš udržať...to je akoby tvoja vrchnosť vyhadzovala na počkanie, len čo skončíš školu...
cez prázdniny si nezamestnaná, len prinesieš potvrdenie z úradu práce a nesmieš zarobiť viac ako 145 €, či tak nejak, lebo by si si musela platiť zdravotné poistenie 55 €
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
prečo by nás akože nemohli zamestnať?
@estrella normalne na normalnu dohodu, alebo na polovicny uvazok (ale to neviem, ci niekto ta bude chciet na tri mesiace)
tak staci ze im donesies potvrdenie ze si prijata a beru ta stale ako studenta, takisto aj zlavnenky na listky platia a podobne..
no neviem, ja som ten status nemala, ci to pripadne automaticky? ..no neviem, nehadam sa