@smajdalf no usudzujem podla toho, ze ked tam pridem v aprili povedia mi ze skoro, inde zase povedia ze neskoro... a cez aku agenturu si bol a kde? a co robis?
Nenašla som pravdupovediac nič, ale sledujem ponuky pravidelne asi od jari, a zdalo sa mi, že najviac normálnych príležitostí (t.j. nie otravovať ľudí na ulici, ani dvanástky v továrni) bolo v mojom meste v júni.
@alysia start people (teraz tuším aj start services alebo nejak tak), pracujem vo visteon interiors slovakia a práca sa strieda, podľa toho čo potrebujú
ja som si hladala od mája a tiež som nič nenašla. Ale asi keď začne škola a trochu sa uvolnia miesta tak zase niečo skúsim nájsť aspoň popri škole ak to bude vychádzať s rozvrhom.
Najlepšie je, keď sa zaregistruješ na tých stránkach kde ponúkajú brigády a vyplníš tam zároveň aj svoj životopis (nič zložité). A na » www.profesia.sk/praca/?agent_id... keď sa tam zaregistruješ, vyplníš životopis a napíšeš im svoj mail, tak Ti budú chodiť na mail ponuky brigád celoročne (Ty si budeš len vyberať).
Keby si bola z Bratislavy, tak by som o jednej brigáde pre Teba vedela
@alysia Najlepšie je, keď sa zaregistruješ na tých stránkach kde ponúkajú brigády a vyplníš tam zároveň aj svoj životopis (nič zložité). A na » www.profesia.sk/praca/?agent_id=2189774...
keď sa tam zaregistruješ, vyplníš životopis a napíšeš im svoj mail, tak Ti budú chodiť na mail ponuky brigád celoročne (Ty si budeš len vyberať).
@trubka91 tam som zaregistorvana, ale nic v okoli co by sa dalo robit tam nie je :/ no nie som z Bratislavy, ale ak by sa dalo tak by som si nasla byvanie v BA a robila o akej briagde hovoris?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
keď sa tam zaregistruješ, vyplníš životopis a napíšeš im svoj mail, tak Ti budú chodiť na mail ponuky brigád celoročne (Ty si budeš len vyberať).