Neviete niekto o nejakej brigáde pre 15r chalana. Ovládam HTML,CSS,JavaScript, C++,Pascal,ako tak winapi nejaké tie behačky okolo PC, dokonca viem ovládať príkazový riadok čo je dnes vraj raritou . Proste niečo z tejto brandže. Ďakujem vopred
@horsiq si sikovny ale v tejto dobre sa pri pc ledva zamestnas ked mas maturu je to tu presiaknute pocitacovimy expertmi tak neviem ci nieco najdes ci uz legalne alebo nie. Ale stastie treba skusit aj ked neviem neviem skus pockat do leta v tedy je viac prilezitosti...
Ak chces mozme zobrat kukly a vtrhneme na nejaku benzinku alebo vytrhneme automat z banky aj ja potrebujem peniaze viac cez TS
@5 pocitacovymi expertmi to ani nahodou nie je presiaknute... Odvazne vravis...
@horsiq trochu nohami na zem neviem, co presne myslis pod prikazovym riadkom, ale napriklad shell a shell scripty su elementarny zaklad... wow, programujem v C++ roky, poznam ludi, co v nom programuju v google, poznam ludi, co po veceroch citaju normu C++ ale si prvy, kto tvrdi, ze pozna C++. C++ je najzlozitejsi jazyk aky poznam. Kto v nom spravil nieco netrivialne a kde aj fakt vyuzil moznosti jazyka, ma pred C++ respekt. Ja sa povazujem za ametera v C++.
tusim windows ma nieco ako prikazovy riadok a ten toho dokaze menej ako shell pred 20 rokmi...
fakt, trochu nohami na zem
a nie. v IT ako vsade je nedostatok dobrych ludi. Je okolo IT velky boom a robi v nom viac ludi, ale to neznamena, ze su dobri. Dobrych v IT je presne tolko isto, kolko aj pred 20 rokmi. Ich pocet sa nemeni len rapidne narasta pocet amaterov, ktory sa hraju na profikov...
@stuntbiker : no jó Ja mám vidinu zárobku skôr v takých zúfalcoch čo nevedia trhnúť s úlohou na inf a za jeden dávkový súbor pre príkazový riadok sú schopní vytasiť 10€
@kosh : ja som nepovedal že ho zdolávam od predu aj od zadu ale tiež som nepovedal že ovládam len základy. Len keby to dnes vidíš. Som v 1. na dopravnej priemyslovke ako elektrotechnik. Prídem do triedy. Okolo mňa kopa majstrov čo ovládajú PHP, HTML, CSS a 1000 ďaľších prkotín. Pri tom v PHP poznajú akurát tak echo() v HTML
@stuntbiker saleny si? najviac hladane zamestnania dnes su okolo IT...pozri si napriklad profesia.sk, daj si filtrovanie zamestnani podla pracovnej oblasti a co ma najviac? predsa informacne technologie...
@moonbeam mozno hej ale ved pozri na to tak ze polovica studentou ide na pocitacove skoly poznam plno ludi co nevedia naist zamestnanie a maju pocitacovu ale samozrejme treba skusat predovsetkym drzim palce nech si nieco horsiq najde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Inak paráda !!!
Ak chces mozme zobrat kukly a vtrhneme na nejaku benzinku alebo vytrhneme automat z banky aj ja potrebujem peniaze viac cez TS
..kvak..
Mozes roznasat letaky , alebo ist trhat listky ludom do kina popripade.
@horsiq trochu nohami na zem neviem, co presne myslis pod prikazovym riadkom, ale napriklad shell a shell scripty su elementarny zaklad... wow, programujem v C++ roky, poznam ludi, co v nom programuju v google, poznam ludi, co po veceroch citaju normu C++ ale si prvy, kto tvrdi, ze pozna C++. C++ je najzlozitejsi jazyk aky poznam. Kto v nom spravil nieco netrivialne a kde aj fakt vyuzil moznosti jazyka, ma pred C++ respekt. Ja sa povazujem za ametera v C++.
tusim windows ma nieco ako prikazovy riadok a ten toho dokaze menej ako shell pred 20 rokmi...
fakt, trochu nohami na zem
a nie. v IT ako vsade je nedostatok dobrych ludi. Je okolo IT velky boom a robi v nom viac ludi, ale to neznamena, ze su dobri. Dobrych v IT je presne tolko isto, kolko aj pred 20 rokmi. Ich pocet sa nemeni len rapidne narasta pocet amaterov, ktory sa hraju na profikov...
..kvak..