otázka pre vysokoškolákov-ako to vyzerá cez akademický rok v Bratislave čo sa brigád týka? ja budem zrejme na priváte, tak potrebujem peniaze a potrebovala by som nejaké rady, aký typ brigády sa najviac oplatí, kde ju hľadať, kedy (som len prváčka) s aký
@matwejo ty si dosť velký optimista, keď si myslíš, že všetko toto vie ( a možno vie, len vyjadrujem pochybnosti)
a k téme. záleží to od toho, čo očakávaš a čo všetko vieš. ak ti stačí byť nejaká čašníčka tak to je najlepšie sa chodiť pýtať (toto nehovorím zo svojej skúsennosti) alebo posielať životopis za životopisom.
@matwejo tak ale máš prehnané nároky. neviem koľko báb poznáš čo vedia ešte predtým ako začnú chodiť na VŠ javu a podobne. lebo ja ani jednu jedinú, dokonca ani chalanov. excel a word je bežné ale viac už asi ani nie
@fairylady no dobre, iba jednu, .. ale tak dake js/html/css alebo basic sprava siete by slo podla mna ... ja som sice na ss uz javu poznal, ale tieto mne zarucili brigadu v 18 v BA, napr... ale chapem point
@matwejo tak si nadpriemerný človek, lebo poznám síce ludí, čo idú študovať informatiku ale zas tak ďaleko pochybujem že sú (ale ok, zas ja hovorím hlavne o gymnazistoch)
Kamarátova sestra bude už druháčka/tretiačka(nie som si istá) a už od začiatku brigáduje v BA v nejakom bare a je čašníčkou... zarába 3€/hod. Je celkom spokojná. Dá sa to stíhať pri VŠ.
Na niektorých Výškach máš ponuky brigád rovno pod nosom, len sa treba o to zaujímať a určite niečo super nájdeš Veľa šťastia.
@neviemsivybratnick no bavima sa tu o brigadach, .. a hej ATnT je fajn, kecal som s nimi, na konferenciach, bol na workshope a mam tam znameho ...
lebo mam pocit, ze v korporaciach sa tak trosku straca progress v celom tom bordeli a v malej firme sa snazis a viac zaujimas kreativnejsie, kde nie je take silne viazanie tradicnymi postupmi, rozkusovanie roli a podobne
@desgaire@sisi092 kamaratka je zaregistrovana v studentskej agenture Plus, co je na Mlynoch a skoro kazdy den jej smskou chodia ponuky na jednorazove brigady, niekedy na 6 hodin, neikedy na viac, na menej, v roznom case. a ona zareaguje len na ti ena ktore chce a ma cas. myslim ze takto je to najlepsie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a ak vies javu, javascript + dake frameworky, job by bol podla mna co som pozeral a pocul od kamosov
a k téme. záleží to od toho, čo očakávaš a čo všetko vieš. ak ti stačí byť nejaká čašníčka tak to je najlepšie sa chodiť pýtať (toto nehovorím zo svojej skúsennosti) alebo posielať životopis za životopisom.
» www.profesia.sk/brigady/bratisl...
@fairylady ako pises, mozno vie, nepoznam, neodsudil som hned
@sisi092 este sa daju administrativne joby, excel, sql, tabulkove hrajkania a tak, to nie je velmi programatorske, staci zrucnost a kusok logiky,
@mm47 nice one,
ale naozaj to nie je ďaleko od pravdy
.
normalne si roznes zivotopisy do nakupnych centier do obchodv do mesta, hladaj na nete
nikto ti nenapise link alebo mail kam mas napisat a dostanes robotu za 5 euro
hladaj najdes, ja som velmi slusnu nasla pomerne dost rychlo
Len sa musíš prezentovať a byt si vedomá toho čo vieš a chces!
Na niektorých Výškach máš ponuky brigád rovno pod nosom, len sa treba o to zaujímať a určite niečo super nájdeš Veľa šťastia.
lebo mam pocit, ze v korporaciach sa tak trosku straca progress v celom tom bordeli a v malej firme sa snazis a viac zaujimas kreativnejsie, kde nie je take silne viazanie tradicnymi postupmi, rozkusovanie roli a podobne