Chcela by som sa opýtať či má niekto skúsenosť s prácou v zahraničí (Rakúsko),jedná sa konkrétne o túto ponuku -> » praca.bazarita.sk/brigady/ponuka-...
Alebo nepoznáte nejakú stránku kde sa dá privyrobiť cez interne
prácou cez internet nezbohatneš, teda ak máš na mysli rôzne inzeráty tohto typu...niečo málo sa dá privyrobiť vyplňovaním dotazníkov, prípadne klikaním na reklamy a podobné veci, ale jednoducho nič prevratné, veď to by chcel robiť takmer každý
Skúsenosť nemám, no tá ponuka vyzerá až moc pekne (tj, žiadne požiadavky na zamestnanca, len sú spomenuté všetky možné výhody). Väčšina (serióznejších) ponúk vyzerá opačne, plný inzerát požiadaviek na pracovníka a možno len trošičku spomenutá výhoda... Príde mi to ako fake, no zase možno sa mýlim, veď tam vyskúšaj zavolať a uvidíš...
Čo sa týka práce cez internet, zarobiť sa dá veľmi dobre, len treba niečo vedieť (teraz nemyslím rôzne klikačky a pod...)
Tá ponuka je proste pičoviny, žiadne meno, nič čo by ťa doviedlo k nejakej osobe alebo firme, proste len telefón. Také veci prosím pekne milý uchádzači o prácu, náležite oprdíme, poprípade na ne upozorníme patričné úrady.
@koprdil Ja som videla tento rok väčšinu ponúk čo vyzerali pekne a neboli to podvody a zase toto je Rakúsko,takže to by mohla byť pravda (ale som voči tomu veru skeptická) a našla som túto ponuku (bola staršia a na inom portály) bolo tam toho popísaného viac a aj čo vyžadujú,čo sa tam robí atď.,tak neviem,no dúfam,že to nebude zase nejaká oblbovačka.
A niečo konkrétne (zárobok cez net) máš overené ? Práve ja tým klikačkám,pozeranie videí a vypĺňanie dotazníkov - tomu neverím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Čo sa týka práce cez internet, zarobiť sa dá veľmi dobre, len treba niečo vedieť (teraz nemyslím rôzne klikačky a pod...)
A niečo konkrétne (zárobok cez net) máš overené ? Práve ja tým klikačkám,pozeranie videí a vypĺňanie dotazníkov - tomu neverím.