@n0win0u no, ja v telke pracujem. Síce v študentskej, ale predsa... takže skúsenosti mám, a nie malé. Ide len o to, čo by potrebovali Dokážem všetko okrem práce redaktora...
Ak to chceš ako letnú brigádu, tak bez šance, v lete sa vyrába minimálne. A inak najlepšie, ak nemáš známosti, treba prísť a nenechať sa vyhnať. Posielanie tvorby nemá zmysel, to ani neotvárajú.
ak chceš byť redaktor, tak to sú stážisti, TA3 určite berie, lebo odtiaľ často odchádzali ľudia, takže tam je možno "vždy volné"... veľké telky tam je asi problém dostať sa.
@tomas moderator a redaktor urcite nie, na to vlohy nemam. Viem co tato praca obnasa. Skor by som bral kameramana, pripadne nejakeho pomocneho technika. A do TA3/4 ani velmi nechcem ist
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
teda ak narážaš na pozície ako redaktor, moderátor - musíš mať talent, správne vystupovanie a blá blá blá a väčšinou už majú dostatok takých ľudí..
čo sa týka štábu - strihač, technik, režisér (ha), zvukár, asistent réžie..
asi ťažko, tam treba človeka zaučiť
ak chceš byť redaktor, tak to sú stážisti, TA3 určite berie, lebo odtiaľ často odchádzali ľudia, takže tam je možno "vždy volné"... veľké telky tam je asi problém dostať sa.
nových ľudí nakolko ma vlastnich zamestnancov...