Ahojte idem študovať do TT na VŠ a chcela by som si tam nájsť nejakú brigádu aby som sa tam nenudila ale čo som pozerala tak na nete toho moc nieje :/ nevedeli by ste mi niekto odtial alebo z okolia, poprípade niekto kto má nejaké skúsenosti s brigádami t
Pobehaj agentúry, je ich tam plno, pýtaj sa osobne v reštauráciách a obchodech, maj otvorené oči a uvidíš ponuky nejaké, aj v škole budete mať nejaké ponuky na nástenke.
Tak určite pobehaj tie agentúry. Bol som v Indexe Nosluš a dosť často mi chodili správy ohľadom brigád. Inak sleduj príspevky na FB profile intrákov, tam sa občas tiež naskytne nejaká brigáda.
Keď budeš mať čas, choď sa prejsť do mesta a všímaj si oznamy na dverách obchodov/reštaurácií... že hľadajú predavačku/čašníčku..., obvolaj pracovné agentúry, ktoré sprostredkúvajú brigády, všímaj si oznamy na nástenke v škole...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov