Ahojte, mate niekto skusenosti s brigadou v zahranici?Rada by som cez leto isla spoznat inu krajinu a popritom si nieco zarobit.Najlepsie by bolo bez agentury, len to asi treba potom znamosti, popripade poznate nejake skupiny kde by som sa dozvedela viac?
@terezak s agenturami tam problem nie je, je dostatok overenych, s financiami je to horsie, ocakavat zarobok by som asi neocakaval, clovek twm vacsinou ide spoznat kulturu a cestovat popri praci, cize vacsinou skonci v minuse. S tou vyskou to asi bude problem, kszdopadne, urcite existuju aj nejake programy pre stredoskolakov, akurat v tom ti bude musiet poradit niekto iny
@thinkaboutjustice skor by som teda chcela aj ten zarobok a stacilo by mi len vramci roboty viac jazyk zdokonalit a tak, ozaj skor bez tej agentury... je to zlozitejsie so strednou, viem, ale dakujem aj tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov