Je podľa vás táto brigáda dobrá ? Má niekto s ńou skúsenosti ? Ja mám obavy, že by mi bolo tak v septembri už pri tom mraziacom pulte so zmrzlinou zima
@2 ver, že by sa okolo teba kopili všetci kamaráti a známi a chceli od teba zmrzlinu zadarmo/lacnejšie/ponúkli sa, že ti to tam postrážia, kým si odbehneš na wc a nenápadne kradli oplátky
ja som chcela ist by ma zobral..ale on tam ma poprvé kamery..a strašne pravidla..vlasy v cope..rukavice..nemožeš mat botasky ale slapky alebo prezuvky...a napr. neboli ani zatvaracie hodiny..proste ked vidíš ludi a mas ludi tak nemožeš odist a možeš tam byt aj do polnoci ak budu ludia ..tak take neprosim
Ja som robila v cukrárni a predávala sa tam aj zmrzlina v lete .. a zima ti nebude, ten box vydáva hrozné teplo akurát tie pravidlá sú také obmedzujúce ale pochopiteľné ako v každom odvetví kde sa pracuje s jedlom, alebo proste s niečím čo sa bude ďalej konzumovať.. rukavice, vlasy v cope, prezúvky atď ale je to milá práca
@tancika Tak hej, niektorí podnikatelia sú strašne šporovlivý a šetria tam, kde by ani tak nemuseli Ale keď si tak spomínam, tak som možno jednu zmrzlinárku videl v rukaviciach predávať, ostatné ani nie Takže tá hygiena sa aj tak dosť odlišuje od toho, čo by malo byť
keď tam máš ľudí - príde tam maximum ľudí, ktorí práve dostali chuť na zmrzlinu a máš stres z toho, že nestíhaš, že ti tam stojí milión ľudí a v tom návale (možno - alebo zo začiatku určite) zabudneš počítať aj do 10 (keď budeš musieť spočítať koľko kopčekov zmrzliny si ktorá skupinka vzala)
@lenkaska1 ale mam na mysli či nema stanok hneď pri vysokej škole na draždiaku sa preraba škola, tam sme robili a s poľakmi chodili do tych stankov na kofolu, zmrzku a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
keď tam máš ľudí - príde tam maximum ľudí, ktorí práve dostali chuť na zmrzlinu a máš stres z toho, že nestíhaš, že ti tam stojí milión ľudí a v tom návale (možno - alebo zo začiatku určite) zabudneš počítať aj do 10 (keď budeš musieť spočítať koľko kopčekov zmrzliny si ktorá skupinka vzala)
pre mňa UŽ na tisíc % NIE