a tak...ja mám ten životopis vždy, ale zatiaľ ho odomňa nikde nechceli - hneď mi ho vrátili a šiel naspäť do tašky a potvrdenie o návštene školy myslím, že potrebuješ, ale to si vybavuj až vtedy, keď to bude aktuálne, kedže ho tuším berú len do 30 dní od podpisu (nie som si istá, či všade)
a do životopisu píšeš len to, čo už máš za sebou (logicky), takže chlievik pracovné skúsenosti tam nedáš
ja mám tak...
osobné údaje:
meno xx
priezvisko xx
bla bla
dosiahnuté vzdelanie:
bla bla jedna škola, druhá škola, ...
pracovné skúsenosti:
bla bla (ty chlievik nepíšeš)
vedomosti a zručnosti:
jazykové bla bla, počítačová znalosť bla bla
a iné, ak máš
osobné schopnosti:
urobíš si reklami, podľa toho, o akú prácu máš záujem (nepísať to, čo nevieš!
záujmy:
tiež by sa to malo motať okolo práce, o ktorú máš záujem
@pijemzelenycaj no ja ked som tam išla, tak som sa porozprávala iba s vedúcou a potom len podpísala dohodu
a celkom fajn, akože niekedy som mala také nálady, že to tam neznášam ale väčšinou to bolo fajn, lebo som si sama písala, kedy som chcela ísť robiť, ked som náhodou nemohla, tak som dopredu zavolala a nikdy to nevadilo.. len tí ľudia, no..ale teraz cez prázdniny by som tam chcela ísť zase, lebo som tam fajn zarobila
@pijemezelenycaj no ako kedy to bolo.. napr som si všimla že ľudia doobeda boli ešte milí, ale poobede a čoraz ďalej k večeru boli horší
a hej, u nás to bolo tak, že sme dostali rozpis niekedy v strede mesiaca na ďalší mesiac a zapisovala si sa, kde si chcela.. len občas, keď sa k tebe rozpis dostal neskôr, tak už ani nebolo kde sa zapísať (mne sa to stalo pred dvoma rokmi v lete, v júli som odrobila AŽ 4 hodiny
Nikdy neroznášajte letáky pre firmu HELP CENTRUM (BODY CARE) !!!!!
Sú to podvodníci a neplatiči! Rozniesla som im letáky, poctivo do každej stránky a nezaplatili mi (40€) . Sú z Bratislavy ale pobočky majú aj v Trenčíne, Žiline, Košiciach a Ružomberku. Telefón nezdvíhajú, a ak aj zdvihnú a dohodnete sa na termíne stretnutia, tak neprídu. Keď som prišla náhodne a zrovna boli vo svojej kancelárii, najskôr mi tvrdili, že im na biomagnetickú rezonanciu, ktorú ponúkajú, nechodili žiadny zákazníci a že to znamená, že som letáky nerozniesla dobre. O 1-2 minúty na to mi tvrdili, že majú kontrolórov, ktorý kontrolujú distribúciu letákov. Pani tvrdila, že ma kontrolovali, a to ani nevedela kto som a kedy som tie letáky roznášala.
NIE SOM JEDINÁ, KTOREJ NEZAPLATILI !! PENIAZE DLŽIA AJ MôJMU KAMARÁTOVI !! Ich telefonický kontakt je : 0918 393 655, 0948 018 934
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a treba chut pracovat
a tam sa opýtať.
napr ja som mala 3 brigády, kde som životopis absolútne nepotrebovala. na 1 som posielala životopis.
a čo tam uviesť? neverím, že v škole ste sa už asi milionkrat neučili, čo sa má písať do životopisu.
2. vzdelanie (kde studujes)
(3. skusenosti pracovne)
4. skusenosti zodpovednosti? (v anglictine je to "positions of responsibilities"), - napr veduca v deckom tabore, akekolvek dobrovolne aktivity
5. konicky, co ta zaujima, cim travis volny cas
si pobavil
a do životopisu píšeš len to, čo už máš za sebou (logicky), takže chlievik pracovné skúsenosti tam nedáš
ja mám tak...
osobné údaje:
meno xx
priezvisko xx
bla bla
dosiahnuté vzdelanie:
bla bla jedna škola, druhá škola, ...
pracovné skúsenosti:
bla bla (ty chlievik nepíšeš)
vedomosti a zručnosti:
jazykové bla bla, počítačová znalosť bla bla
a iné, ak máš
osobné schopnosti:
urobíš si reklami, podľa toho, o akú prácu máš záujem (nepísať to, čo nevieš!
záujmy:
tiež by sa to malo motať okolo práce, o ktorú máš záujem
no a teda dátum a PODPIS
ja co som mala zatial brigady tak som nič take nepotrebovala,lebo to boli zvyčajne len take dohodene cez znamosti..
a teraz si dávam do kauflandu a tam sa mi zda že potrebuju potvrdenie zo skoly a aj ten životopis asi ale to si nejsom ista..
a inak jak sa ti tam robilo ?
a celkom fajn, akože niekedy som mala také nálady, že to tam neznášam ale väčšinou to bolo fajn, lebo som si sama písala, kedy som chcela ísť robiť, ked som náhodou nemohla, tak som dopredu zavolala a nikdy to nevadilo.. len tí ľudia, no..ale teraz cez prázdniny by som tam chcela ísť zase, lebo som tam fajn zarobila
a hej, u nás to bolo tak, že sme dostali rozpis niekedy v strede mesiaca na ďalší mesiac a zapisovala si sa, kde si chcela.. len občas, keď sa k tebe rozpis dostal neskôr, tak už ani nebolo kde sa zapísať (mne sa to stalo pred dvoma rokmi v lete, v júli som odrobila AŽ 4 hodiny
hm no diky aspon trochu viem ako to tam funguje ...už len dufam že sa mi ozvu..
dakujem
Nikdy neroznášajte letáky pre firmu HELP CENTRUM (BODY CARE) !!!!!
Sú to podvodníci a neplatiči! Rozniesla som im letáky, poctivo do každej stránky a nezaplatili mi (40€) . Sú z Bratislavy ale pobočky majú aj v Trenčíne, Žiline, Košiciach a Ružomberku. Telefón nezdvíhajú, a ak aj zdvihnú a dohodnete sa na termíne stretnutia, tak neprídu. Keď som prišla náhodne a zrovna boli vo svojej kancelárii, najskôr mi tvrdili, že im na biomagnetickú rezonanciu, ktorú ponúkajú, nechodili žiadny zákazníci a že to znamená, že som letáky nerozniesla dobre. O 1-2 minúty na to mi tvrdili, že majú kontrolórov, ktorý kontrolujú distribúciu letákov. Pani tvrdila, že ma kontrolovali, a to ani nevedela kto som a kedy som tie letáky roznášala.
NIE SOM JEDINÁ, KTOREJ NEZAPLATILI !! PENIAZE DLŽIA AJ MôJMU KAMARÁTOVI !! Ich telefonický kontakt je : 0918 393 655, 0948 018 934