Ahojte chcem sa opýtať či niekto neviem o nejakej brigáde v Banskobystrickom kraji na leto popripade na sobotu alebo len niaku jednorázovú. Áno viem že toto nieje cesta (no možno niekto bude vedieť) a viem že je tu toho veľa. Tak isto toto nieje to jediné
teraz čítam na burzebrigád že berú v Tescu 10 ľudí na dokladanie a 10 na pokladňu od utorka...treba sa spýtať, či berú aj pod 18 rokov, niekde áno, niekde nie...
@bloodypunk u nás berú len nad 18 bola som sa pýtať v troch čo súv okolí ale ďakujem @kitty7 veď práve popri škole tomu ani veľmi šancu nedávam jednorázové mi pár krát vyšli ale to sa skôr "rozchytá" vždy po známosti a keď tie ja nemám tak smola no ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
@kitty7 veď práve popri škole tomu ani veľmi šancu nedávam jednorázové mi pár krát vyšli ale to sa skôr "rozchytá" vždy po známosti a keď tie ja nemám tak smola no ..