my sme chceli ist minule leto a pisala som rovno na tie farmy.. a z vacsiny mi aj odpisali, ale z kazdej ze sa ospravedlnuju ze uz je neskoro a maju plno.. to bolo asi v aprili-maji takze byt tebou by som kludne uz pisala, normalne si pogugli, najdi kontakt a uvidis
@geroj588 ale ja by som rada išla do USA alebo UK keďže teraz budem mať cca 4 mesiace prázdnin, tak sa mi fakt nechce trčať doma a sama tiež nechcem ísť, to by som sa tam zbláznila
@geroj588 fuh no ja som už minulý rok zháňala cez nejakú agentúru, ale nakoniec som nešla, lebo všetko bolo minimálne na 3 mesiace.. skúsim to pozrieť, ale fakt by sme išli? ako ja nemám problém teda, ak by si šiel
Ale zaujímavé je že ako píšete že by ste šli tam a tam nuž si myslím že máte minimálne skúsenosti s aktívnou prácou bez praxe a ešte s pobytom v zahraničí Nie je to také jednoduché ako si myslíte
No tak to potom aj mna zoberte, ked tak rozmyslam ak by som siel tak by somnou sli asi 1, alebo dvaja, vsetci su lenivy a radsej by brigadovali vedla v meste, no ja by som rad vypadol dade prec cez tie prazdniny
@21 v zahraničí to máš pravdu, bolo by to po prvý raz, na SVK som bol. Ale vždy bude niečo po prvý raz, ne? ak sa niečo nevydari, bude to na moje triko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
chcem vediet vsetko
@manzus ak niečo rozumné nájdeš, prosím -> TS
Ak niečo zoženieme, neni problém ísť spolu zajtra sa na to kuknem, hľadaj aj ty, ak niečo nájdeš rýchlo TS
Zrejme by som.zobral ešte niekoho so sebou, ak sa to podarí, aspoň nás bude viac