radsej to skus cez inzerát lebo ak chceš isť cez agentúru tak počítaj že na
tebe budu zarabať.
aj keď môžem povedať ak kliknem na jeden pracovní portal a pozriem sekciu brigady tak na 90% sú tam agentury takže neviem či skôr nahravaju ludom alebo pracovnim agenturam?
@nataly005 z toho čo som zažil by som Ti odporúčal Nosluš. Tiež tam čoskoro pôjdem keďže namňa doľahla kríza
Samozrejme že cez agentúru je to menej výhodné a samozrejme že na tom zarábajú to vie každý priemerne vzdelaný človek.. ale pri mnohých firmách a hlavne jednorázových brigádach nieje iná možnosť
chceli sme tam ísť včera, ale škola nedáva piatky potvrdenia o návšteve-.- a jedna kamarátka si zabudla peňaženku doma! takžee sa chystáme pondelok,alebo stredu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Hlavne nie PJ servis , to su trapne kurvy
žiaden strach, môžu.
kamarátka tak chodí každý víkend a chváli si.
no to som zistila-.- retardi....
Ja nemam rad ked sa do mojej brigady sere niekto treti , cize agentura
To ale neznamená, že sú perfektný
tak bohužiaľ samej sa mi nikdy neozvali, tak som sa rozhodla skúsiť to takto, no uvidíme
To boli priklady brigad od PJ
Vdaka za nazor
Skocim tam.
@mm47
Mozno super,ze nas zatial 2x poslali do prec
tebe budu zarabať.
aj keď môžem povedať ak kliknem na jeden pracovní portal a pozriem sekciu brigady tak na 90% sú tam agentury takže neviem či skôr nahravaju ludom alebo pracovnim agenturam?
Samozrejme že cez agentúru je to menej výhodné a samozrejme že na tom zarábajú to vie každý priemerne vzdelaný človek.. ale pri mnohých firmách a hlavne jednorázových brigádach nieje iná možnosť
A hlásila som sa aj do agentury Plus (alebo Plusko to bolo ??) a ty uplne ignorovali.
@kalbun
Inzerátov som skúšala milion dvesto, skoro vždy bez odpovede-.-
@martin182
no snád to bude lepšie, ako tá moja prvá skúsenosť
@fartgas
tak asi aj podľa toho,že čo robíš ale vždy lepšie ako nič.
chceli sme tam ísť včera, ale škola nedáva piatky potvrdenia o návšteve-.- a jedna kamarátka si zabudla peňaženku doma! takžee sa chystáme pondelok,alebo stredu