ja som na jednej stranke o brigadach nasiel ze na brigadu popisanu ako "vkladanie reklamnych letakov do casopisov" vyzadovali vysokoskolske vzdelanie a plat 50Sk na hodinu
Sonjicka no znami mi tiez mozu vybavit len manualne prace...ved ked tvoje sily na to nestacia skus si najst nieco v kancli, ale tam sa tazko dostava...btw vela dievcat co poznam brigaduje ako predavacky v hypermarketoch
TO mi ani nevravte. Poslala som jednej firme svoj zivotopis. Dnes som sla okolo tak som sa bola na tu pracu popytat. Taka fuchtla veduca tam je, ze som mala chut si vypytat ten zivotopis naspat. Ako toto keby malo byt moja veduca tak si to hodim....
Treba sa pýtať a napíš asi čo by si chcela, ťažko sa radí. Ale na tej profesii je to vcelku fajn, ale niekedy aj keď pôjdeš cez mesto a vojdeš spýtaš sa nič nedáš za to, radšej skúsiť ako nie si myslím.
No a aku pracu si predstavujes? Prekladat papiere z jednej strany na druhu?
ono takto. SK EXPRES napr. brigadu by si zohnala tak keby si si to dala na pracovny pomer na 2 mesiace. ale .... briadnikov zhanaju vsade len si trosku musis pricestovat.
ja som si zhanal brigadu cez rozne servery kto halada ten najde.
Jednoducho musis byt viac ctiziadostiva a predovsetkym viac pracovat na sebe - cize hladat. A kto halda ten najde. a vyskusat vsetko a nevraviet si, na toto sily nemam. Lebo potom nbebudes mat nic.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
inac tiez si hladam brigadu...
Vyskusaj profesia.sk a do filtra pre vyhladavanie si nastav brigadu.
Skladník, operátor, atď.....
ale mam w tom rodinu takže asi tak
ono takto. SK EXPRES napr. brigadu by si zohnala tak keby si si to dala na pracovny pomer na 2 mesiace. ale .... briadnikov zhanaju vsade len si trosku musis pricestovat.
ja som si zhanal brigadu cez rozne servery kto halada ten najde.
Jednoducho musis byt viac ctiziadostiva a predovsetkym viac pracovat na sebe - cize hladat. A kto halda ten najde. a vyskusat vsetko a nevraviet si, na toto sily nemam. Lebo potom nbebudes mat nic.
ale ináč ťažko si hľadám...