Mal som sľúbené 3 brigády! A zrazu fuk, jedna padla. O chvíľu sa dozviem že v ďalšej sa rozhodli že brigádnikov prímať nebudú. A v tretej, v ktorej som bol už aj prijatý sa zrazu rozhodli že všetkých brigádnikov zrušia. A tak mi z troch údajne na 100 perc
No ja by som si nasiel v pohode. chce to len znamosti. Ale to co by som mohol a mal by som to na 100% lebo poznam niekde veducich ale ci by ma zobrali. no zobrali ano ale to by som uz nechel dako robit.
A zmluvu si mal podpisanu? Lebo sa mi len tak neche verit, zeby zrazu rozviazali zmluvu, este si nezacal ani pracovat no ... alebo si nemal podpisane. Ak nie je zmluva a nie je podpisana, nie je nic iste .
No novidis. tak pre druhy raz: "Netes sa s toho co nemas dodokladovane." To je ako keby si sa tesil z auta kore nemas Ale najdes si brigadu. o to sa neboj. Bud v skladoch pomahat. alebo umyvat podlahy v hypermakretoch dokladat tovar. Popytaj sa. Alebo roznos letakov. Kazdy peniaz dobry, ked si svorc.
to je tak, ze vela mladych ludi chce brigadovat, co znamena ze zamestnavatelia si s nimi mozu zaobchadzat jak s handrami..vzdy sa totiz najdu desiatky inych ludi schopnych okamzite nastupit na miesto jedneho vyrazeneho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Problém je vtom, že firma si nechce brať na zodpovednosť mladších ako 18 rokov
toť vše
a v lete chodit po SR balóny predávat pecka
vsetko spravim aby boli keše
Dospelosti totiž nie je také lahké ako si myslia mnohý
A zmluvu si mal podpisanu? Lebo sa mi len tak neche verit, zeby zrazu rozviazali zmluvu, este si nezacal ani pracovat no ... alebo si nemal podpisane. Ak nie je zmluva a nie je podpisana, nie je nic iste .