Ja idem dohory 4 eura hodina potrebujem zarobiť aspon 30 000sk možem aj s fotrom v garáži ale to je na picu .... to zas cez sk rok mu budem tma pomáhať Inak robím 8 hodín denne pondelok -piatok od 7 00 do 15 00 možem aj 10hodinovky takže je to slušné si ymslím platene obedné prestávky
@2 bývam nadedine tykže a moj krsný je horártakže my vybavil nieco ako uhadzovať haluze a odobne ... oni si tam rubu drevo a ked spadne strom opília haluze a ja ich bude odhadzovať alebo do takeho stroja na drevostiepku nwm presne
jasné idem teším sa tam :p cukráreň večšinou od rána do štvrtej poobede pridem domou sprcha a mozem vypadnut von užasne zabite leto nenudim sa a aj si zarobim
NEOPLATI.. Prazdniny su na to, aby sme si po celom skolskom roku oddychli a nazbierali sil a chute do dalsieho. A nie sa nicit cely rok - cez skolu skolou (teda, co ti poctivi mozu povedat) a cez par krasnych tyzdnov, kedy mozem lezat na trave a vychutnavat si krasneho nicnerobenia letnych prazdnin a sportovat a venovat sa konickom, si rozhodne nechcem zabijat cas brigadou. Peniaze nie su vsetko - stastie sa casto skryva uplne inde, nez v mizernej vyplate, este k tomu na len polovicny uvazok.
neoplati... ja budem chodit hravat s otcovou kapelou soboty sem tam aj piatky ked ma hranie, a tak si dobre zarobim, ale mam vlastne cele prazky volno...
myslim ze leto nezabijem pracou ale tym ze by som trcal doma, ja mam dve prace a som rad ze ich mam, a zvlast ked ma to bavi,...a sem tam nejaky fest ma nezabije
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
co chodim 13 rokov do skoly a pocas toho na brigady , aby ked videm strednu som isiel zas studovat alebo hned robit do konca zivota ?
: Tfuj
A či sa oplatí, určite áno, aj keď ti rodičia dávajú veľa peňazí aspon skúsenosť.
Vieš čo, mením názor, vykašli sa na brigádu učívaj leta