» is.muni.cz/prihlaska/info.... ..toto je zavazne pre odbor medzinarodne vztahy, cize prijatych bolo 15 ludi, neviem co je konkretne v tej stranke vyssie co si hodil,lebo mi ju nechce otvorit, ale nie je mozne aby na tento odbor bolo prijatych 450 ludi Ale skor ako zaoberat sa otazkou, kolko beru a kolko nie, by som sa na pripravu na prijimacky, nie je dobre ked sa spoliehat, na to kolko ludi vezmu do odboru, oni jednoducho urcia percentil prijatych, a ked na tom percentile bude 30 ludi, tak ich vezmu vsetkych... ak ten percentil nemas, tak mas smolu...
urcite ti odpisu, maju k zaujemcom skvely pristup, ale niekedy na ten e-mail treba aj pockat.. A drzim palce, z vlastnej skusenosti viem, ze to sranda nie je ..
Nie som si istý, ale to väčšie číslo bude asi počet študentov vo všetkých kombináciach s medzinárodnými vzťahmi a to menšie len nejaká jedna kombinácia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
neviem ako to je.. ono vzdy sa da zavolat na studijne a skusit sa spytat..
ide o to ze medzinarodne vztahy si niektori myslim davaju aj s niecim inym a ti asi tiez patria do toho 450
kazdopadne, ak by ma tam prijali, tak som 2 tyzdne nezvestny