Kedže viem, že je veľa birdzákov v Brne a niektorí aj na intrákoch, dokonca na MU, tak sa pýtam na vaše skúsenosti s Nám. Míru, Klácelky, Tvrdky, o tvrdkách som počula toho najviac ale zaujímali by ma aj také detaily, ako je to s varením, či tam je prá
mimochdom troška neskoro... podla mňa budeš rada ak čosi nájdeš ...nie moc drahé
ale na Tvrdkách sú super požiarne poplachy o 11tej vnoci...zatial len vtedy stihli byť
no ja som na pondiatom konci sveta Komárove na 3+2 bunke s kúpeľňou a hajzľom a nevieš si predstaviť ako lawey závidím jej 4lôžkovú na tvrdkách..oni tam majú miesta ojojóóój...
síce som ti neodpovedala na to, čo si sa pýtala ale aspoň som sa verejne posťažovala..
@lawey o to pokoj na MU kolejich je volnzch asi 100 zenskych posteli a asi 50 chlapskych....
na skm.muni.cz je to napisane, kde su volne, len tam nie je napisany typ izby :/ ja to riesim uz s tou hlavnou, chcem jej akurat napisat mail, nech mi rano napise, ze sa moezem nasthoavat len stale neivem KAM
@ladyofcarnage ja som KOmarov hned vylucila ten je podla mna fakt odveci, blba lokalita, aj ked pracujem v Olympii a Komarov je cestou aj tak je to odveci
jezis chod na ten byt za 1800 co som ti dnes poslala!!!!
to nie je tak daleko moj byvaly frajer byval kusok odtial a vpoho som tam chodila, 10 min od mendlaku max. a mas BYT
Neviem, čo od intráku očakávaš, ale ak teda chceš pokoj, tak jednoznačne klácelky izba je v pohode si myslim, až na poschodovu posteľ, na ktorej som samozrejme skončila inak by sa tu zišlo aspon umyvadlo na izbu, lebo aj to je spoločne pre celu chodbu ...Ale inak je tu hrozne veľa slovakov, vlasntne myslim že čecha som tu ešte ani nestretla a fakt strašny klud žiadne divoke žurky.. preto asi odchadzam
Klácelky sú mište!!
Na Tvrdky by som nešla, mega malinké izby proti Klácelovej, bordel v kuchynkách, hluk..
Na Klác sú krajšie zariadené izby, väčší pokoj, hneď pri koleji ooobrovský park.
Mírak neviem.
Ja som bola na 5ke izbe, a keby som si mohla znova vybrať idem na 3.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ale na Tvrdkách sú super požiarne poplachy o 11tej vnoci...zatial len vtedy stihli byť
síce som ti neodpovedala na to, čo si sa pýtala ale aspoň som sa verejne posťažovala..
na skm.muni.cz je to napisane, kde su volne, len tam nie je napisany typ izby :/ ja to riesim uz s tou hlavnou, chcem jej akurat napisat mail, nech mi rano napise, ze sa moezem nasthoavat len stale neivem KAM
to nie je tak daleko moj byvaly frajer byval kusok odtial a vpoho som tam chodila, 10 min od mendlaku max. a mas BYT
Na Tvrdky by som nešla, mega malinké izby proti Klácelovej, bordel v kuchynkách, hluk..
Na Klác sú krajšie zariadené izby, väčší pokoj, hneď pri koleji ooobrovský park.
Mírak neviem.
Ja som bola na 5ke izbe, a keby som si mohla znova vybrať idem na 3.